Into the wild

Instinctele primare si imaginatia creatorilor au dus, in acest sezon, la mai mult decat clasicele imprimeuri leopard. Forme animaliere, solzi reptilieni, dungi de tigru, teme de jungla, aplicatii din piele sau os creaza o atractie animalica.

In mod previzibil, Roberto Cavalli a improscat imprimeurile sale preferate pe rochii lungi de sifon, coland dungi de zebra, pete de ghepard si leopard cu franjuri si accesorii tribale. Exercitiul a fost preluat si de Blumarine, Dolce & Gabbana le-a suprapus unor croieli ajustate si le-a adaugat dantela, iar Burberry Prorsum le-a dat o nota rock asortand rochiile mini cu jachete scurte din piele.

 Blumarine, Giambatista Valli S/S 2011

 Dolce & Gabbana, Emilio Pucci, Just Cavalli S/S 2011

 Monique Lhuilier, Francesco Scognamiglio S/S 2011

Sursa foto: nymag.com

Citeste si:

{I am a woman, hear me roar}

{Imprimeuri: animal print}

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

2 comentarii la acest post

  1. 1
  2. 2
    Claudia I. says:

    Buna seara 🙂

    Apropos de Cavalli, am o pereche de pantaloni zebrati, dungi negre groase destul de rare pe fond gri-bej, pe care nu am avut inca curajul sa-i port. Pur si simplu habar nu am la ce sa-i iau. Materialul este fin, fin si usor elastic.
    Port sandale cu animal print, bluze pe un umar , port si haina daca-mi dai :)), dar pantalonii aia ma ucid. Cred ca nu-s stilul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.