NOU! STYLE TALK HOUR

Ce este si cum se desfasoara

O discutie online cu mine, timp de o ora si jumatate: fiecare cu cafeaua, limonada sau ceaiul cu gheata in fata.
Ma poti intreba orice are legatura cu stilul, garderoba, shoppingul sau constructia de tinute: de la cum incepi o schimbare de stil sau cum te deblochezi stilistic, la cea mai simpla metoda de triere a garderobei si pana la accesorizarea unui outfit. Imi poti trimite fotografii cu tinutele tale (maxim 5 tinute), ca sa iti pot da idei de cum le poti imbunatati, actualiza sau transforma. Ma poti intreba ce ateliere sau branduri iti pot recomanda pentru o rochie de ocazie, pentru cele mai faine piese din in sau pentru cel mai bun tricou alb. Imi poti trimite linkuri catre piese care iti plac dar despre care ai indoieli si simti nevoia sa te consulti cu un stilist personal (eu sunt!). Putem discuta cum iti faci un buget de shopping sau ce poti face pentru a te opri din shopping compulsiv (sau pentru a-ti controla dependenta de shopping, de cautat haine pe grupuri de revanzari, de ascuns cumparaturile intr=un ungher din dulap)…. Daca simti ca poti avea incredere in mine, discutam chiar si lucruri legate de corpul tau, relatia pe care o ai cu fizicul tau, gandurile comparative pe care le ai fata de alte femei, imaginea pe care o ai despre tine. Prin urmare, plaja subiectelor pe care le putem aborda e larga si generoasa.

Atentie: te rog nu confunda acest serviciu cu sesiunile 1:1 dedicate analizei siluetei, analizei cromatice si identificarii stilului personal. In timpul acestei ore nu voi putea raspunde unor intrebari de tipul: „acestea sunt circumferintele mele, ce tip de silueta am si care sunt croielile, piesele potrivite si tinutele-cheie pentru tipologia mea?” Daca stii deja ce silueta ai, iti pot face niste recomandari bazate pe principii generale de styling.

Cat dureaza:

o ora si jumatate

Cat costa:
99 euro (echivalentul in RON)

Cum se programeaza

Primul pas este sa imi trimiti un mail (aici), in care imi scrii ca doresti sa programezi o sesiune de Style Talk Hour. Dupa ce faci plata, primesti un link catre calendarul meu online. Iti rezervi singura ziua si intervalul orar care se potrivesc cel mai bine cu programul tau. Apoi iti trimit un link Zoom. In cazul in care vrei sa iti analizez tinutele fotografiate, va fi nevoie sa mi le trimiti cu cateva zile inainte.

Politica de anulare si reprogramare:

Serviciile virtuale pot fi reprogramate oricand, fara penalizari. Mai mult de 3 anulari sau reprogramari consecutive pot rezulta in interzicerea posibilitatii de a programa orice alte servicii (virtuale sau fizice). Toate sesiunile au o perioada de gratie care permite intarzieri de maxim 15 minute (fara comunicare preliminara); la 15 minute de intarziere, vei fi invitata sa reprogramezi intalnirea. Serviciile virtuale anulate sau reprogramate nu pot fi rambursate, dar pot fi reportate pentru o viitoare sedinta a aceluiasi serviciu, ca parte din costul unui alt serviciu (virtual sau fizic) sau ca parte din costul participarii la un curs sau workshop. Serviciile virtuale pot fi anulate si rambursate integral numai in situatiile in care anularea se face cu maxim 3 zile dupa confirmarea programarii sau cu minim 7 zile lucratoare inainte ca sedinta sa aiba loc (oricare dintre acestea survine prima).