NOU! STYLE MADE SIMPLE : abonament prin whatsapp

Cat costa si ce este STYLE MADE SIMPLE?

Dorinta mea si scopul acestui serviciu este sa iti faca decizia mai usoara, in timp cat mai scurt. Sa pleci din magazin stiind deja in cate feluri poti purta o haina, in cate ocazii vei imbraca o tinuta si de ce a meritat sa cumperi respectivul articol. Sa ai, din confortul propriei case, siguranta si confirmarea ca ai facut cea mai buna alegere, cu sprijinul si ghidajul unui stilist cu experienta.

(MAXIM) 7 SESIUNI/ SOLICITARI – 350 lei (sau 71.4 euro)
(INTRE) 8 – 18 SESIUNI/ SOLICITARI – 909 lei (sau 185.5 euro)
(INTRE) 19- 40 SESIUNI/ SOLICITARI- 1890 lei (sau 385.7 euro)

Poti sa imi scrii pe whatsapp (de luni pana duminica inclusiv, intre orele 11:30 – 20:00) si sa imi trimiti fotografii de la cabina de proba a unui magazin, dintr-un atelier sau de acasa, cu tinute din propria garderoba. Imi poti trimite si linkuri de la magazine online, cu articole pe care te gandesti sa le cumperi si fata de care ai o farama de indoiala…

Eu iti voi oferi consultanta personalizata, idei de reconfigurare si asortare a tinutelor, in ce magazine sau ateliere ai cele mai mari sanse sa gasesti piesa cautata, sugestii de accesorizare sau de retusare a piesei sau tinutei probate, plus de fiecare data o explicatie argumentata si o explicatie obiectiva (nu o „parere”) din perspectiva unui stilist cu experienta de peste 15 ani.

Ce include abonamentul?

Abonamentul acopera un numar de sesiuni sau solicitari, care pot fi folosite pe parcursul a maxim 6 luni (de la data activarii abonamentului, nu de la data achizitiei acestuia!)

Ce este considerata o solicitare sau sesiune?

Este considerata sesiune fiecare solicitare separata sau individuala care se refera, de exemplu, la cate un outfit complet, la gasirea unei anumite piese vestimentare sau a unui accesoriu (in online, intr-un atelier sau intr-un magazin), la evaluarea mai multor piese din aceeasi categorie vestimentara. Las mai jos cateva scenarii-solicitari diferite, pentru o mai clara exemplificare.

De exemplu:

Daca esti la o cabina de proba si vrei sa stii care dintre 4 perechi de jeansi iti sta cel mai bine – recomandarile mele pentru alegerea sau trierea celor 4 perechi de jeansi vor fi considerate 1 singura solicitare/ sesiune.
Daca esti acasa si ti-ai construit singura 2-3 tinute complete (piese vestimentare, incaltaminte, accesorii, bijuterii) pentru un eveniment din viata personala sau profesionala si nu reusesti sa te hotarasti, nu iti dai seama care ti se potriveste cel mai bine, nu stii ce altceva ai mai putea adauga sau schimba – la fel, recomandarile sau sfaturile mele care te vor ghida spre alegerea celei mai bune tinute dintre cele 2-3, vor fi considerate 1 singura solicitare/ sesiune.

In schimb…

Daca esti la cabina de proba din magazinul X si vrei sa stii pe care dintre cele 4 perechi de jeansi sa le cumperi, apoi te muti in magazinul Y si ai de ales intre 2 fuste, 3 rochii si o pereche de pantaloni, si finalizezi tura de shopping in magazinul Z proband mai multe perechi de cercei – acestea sunt considerate 3 solicitari separate.

Daca esti acasa si ti-ai construit singura 5 tinute diferite, fiecare pentru cate o zi a saptamanii, si doresti sa stii cum le poti imbunatati pe fiecare, ce styling le poti adauga, cu ce alte culori de bluze sau genti le poti asorta – acestea sunt considerate 5 solicitari separate.

Cum platesc?

Trimite-mi un mesaj la office@imagematters.ro si scrie-mi pentru care abonament optezi. In foarte scurt timp vei primi coordonatele pentru plata pe email, numarul meu de telefon si toate celelalte detalii.