Un altfel de playlist

Astazi sunt la drum, spre Timisoara, a doua destinatie a ceea ce eu numesc „roadshow”.  Iar pentru ca ieri va spuneam ca viata mea are soundtrack – sunt cea mai fericita cand ascult in casti playlisturile cele mai dibuite, cele mai gandite, cele mai cele -, astazi fac o postare muzical-stilistica, very light pentru ca suntem inainte de weekend.

Un altfel de playlist

 

„Muzici si faze”, dupa titlul cartii lui Ovidiu Verdes, transformat in muzici si branduri, care mai de care mai kitsch sau mai de lux.  Hit the play button, girls!

1. Jennifer Lopez – Louboutins (in refren: „I’m throwing on my Louboutins”)

Jennifer Lopez – Louboutins

2. Alain Souchon – Putain ca penche (cea mai cea insiruire de branduri: „Gap, Diesel, Hermes, Converse, Cacharel, Chanel, Helena Rubinstein, Calvin Klein, Petit Bateau, Dim, Kookaï, Naf Naf, CHipie, Zara, H&M, Le Temps des Cerises…”)

3.  Les Fatals Picards – L’amour a la francaise (si complimente a la francaise: „So beautiful with your sac Chanel!”)

4. Kreayshawn – Gucci Gucci (imnul anti-pitzi 🙂 „Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada…The basic bitches wear that s*&t so I don’t even bother”)

Kreayshawn – Gucci Gucci

5. Gwen Stefani feat. Eve – Rich Girl (deja uber-cunoscutul „Clean out Vivienne Westwood in my Galliano gown”)

Gwen Stefani Ft. Eve – Rich Girl

6. Madonna – I don’t give a… (aha, „in that yeah Gabbana in the eye of Prada, we material girls ain’t nobody hotter, see I really can’t relate to your Volvo and you can’t get these shoes at Aldo.”)

Madonna – I don’t Give A

7. Peter Saarstedt – Where do you go to my lovely? (preferatul meu, chiar daca e din 1969: „Your clothes are all made by Balmain and there’s diamonds and pearls in your hair”)

Peter Sarstedt – Where Do You Go To My Lovely

8. Amy Winehouse – F*&k me pumps (care nu sunt in nici un caz Uggs, balerini sau crocs…)

Amy Winehouse – Fuck me pumps

9. David Bowie – Fashion (from the man himself: „Fashion – Turn to the left; fashion – Turn to the right; we are the goon squad and we’re coming to town”)

David Bowie – Fashion

10. Suede – She’s in fashion (nimic mai frivol si mai superficial decat „She’s there shaking it out on the scene and she’s the colour of a magazine”)

Suede – She’s in fashion

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii la acest post

  1. 1
    Ada says:

    AYY!! Chiar aveam nevoie de asa ceva:X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.