Moda ca business prin artcademy®

In urma cu un an, eram invitata la deschiderea artcademy®, primul program certificat de Fashion Business din Romania.

Pentru cine nu stie inca de cursurile artcademy®, finalitatea lor o completeaza in mod fericit (si pragmatic!) pe cea a unor cursuri de design vestimentar. Ele ofera acele informatii si structura necesare unui antreprenor din industria modei – cum se structureaza si gandeste o colectie de moda, principii de visual merchandising si de purchasing, bazele marketingului si comunicarii de moda, gandirea unui business plan – , in paralel cu cateva module despre istoria costumului, sociologia modei, comportamentul consumatorului samd.

Daca intrati pe siteul artcademy®, veti afla toate informatiile necesare, dar cateva sunt cu adevarat relevante:
-programul are 2 niveluri (Fundamentals of Fashion, Fashion Marketing & Design), dar oricine se poate inscrie inscrie si la cursuri individuale (orarul va fi public in urmatoarea perioada, pe site)
– pentru ca este creat in parteneriat cu MOD’SPÉ (L’Institut Supérieur  Spécialisé de la Mode din Paris), lectorii adusi sunt chiar profesori in cadrul Institutului, practicieni, profesionisti cu ani de experienta in fashion la nivel international in companii precum Kenzo, Chanel, Balmain, Levi’s, Galeries Lafayette, Etam, Celio, Nina Ricci, GAP.
– este singurul program/ curs din Romania care poate pregati pentru profesii din zona buying, visual merchandising, fashion management.

Cum programul are deja prima generatie de absolventi iar inscrierile pentru seria 2012-2013 se incheie la finalul lui octombrie, artcademy®  a anuntat si cateva noutati: primilor 3 absolventi ai urmatoarei promotii li se vor rambursa integral taxele scolare, cursantii care se inscriu la 3 cursuri aleatorii (fara sa participe la toate cursurile din program) vor primi bonus/ gratuit un al patrulea curs la alegere, iar absolventii vor primi un Certificat Profesional de Management in Moda, recunoscut in Romania si acreditat de Federatia Franceza de Prêt-à-Porter Feminin.

Pentru inscrieri si informatii despre artcademy®, un consultant va sta la dispozitie la sediul CODECS din str. Agricultori nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau la office@artcademy.ro. Mai multe detalii se regasesc pe site-ul oficial al programului www.artcademy.ro.

Iar pentru ca nu v-am servit informatiile acestea inutil, va invit sa reveniti maine-poimaine aici pentru un concurs Artcademy & Style Diary. Banuiti care va fi premiul?:)

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii la acest post

  1. 1
    anca says:

    Abia astept sa vad in ce consta concursul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.