Concurs artcademy® si Style Diary: ce-ai face daca…?

Abia ce am terminat un concurs, ca vi se ofera altul, cu un super-premiu din partea artcademy® Fashion Business School! De aceasta data, premiul poate fi primul pas (academic) al uneia dintre voi in industria modei.

Tema concursului: o situatie/ scenariu de criza inaintea prezentarii unei colectii de moda, pentru care trebuie sa gasiti o solutie creativa si desteapta (scenariul este detaliat mai jos).

Cum participati: lasati un comentariu in josul paginii, cu solutia voastra pentru rezolvarea scenariului.

Cat dureaza: aveti la dispozitie o saptamana, concursul se deruleaza intre 11 – 18 octombrie inclusiv.

La finalul saptamanii, voi alege o singura propunere/ solutie: cea care mi se pare cea mai potrivita (creativa, strategica, cu aplicabilitate reala samd).

Cum acest concurs se desfasoara in paralel si simultan pe inca 4 bloguri, solutia aleasa de mine va intra in „competitie” publica cu cele selectionate de fiecare dintre ceilalti 4 bloggeri.  Asadar, la final de saptamana vor exista 5 solutii concurente.

Alegerea castigatorului: dupa ce fiecare dintre bloguri anunta public propria/ propriul finalist, noi (bloggerii) votam un raspuns dintre celelalte 4 (conditia esentiala este ca nu avem voie sa votam finalistul venit de pe propriul blog, pentru maximum de obiectivitate).  Comunicam alegerea noastra catre artcademy® , care centralizeaza numarul de voturi primite de fiecare castigator in parte.

Persoana care intruneste cel mai mare numar de voturi este declarata castigatoare a premiului cel mare, iar noi vom posta pe bloguri atat optiunea personala, cat si castigatorul final.

Dupa toate aceste detalii necesare si suspansul aferent in care v-am tinut, premiul cel mare este pe masura: accesul la unul dintre cursurile artcademy®, la alegere, in valoare de 290 euro + TVA (costul include masa şi materialele de curs).

Mentiune: in cazul in care finalistul alege un curs care se va desfasura in afara Bucurestiului, nu vor fi acoperite cheltuielile de cazare si transport.  Ceilalti 4 finalisti vor primi carti din partea editurii CODECS.

Sper ca sunteti suficient de motivate si incantate de perspectiva castigarii unui curs de Fashion Business, ca sa va puneti rotitele in miscare si sa gasiti cea mai cea solutie pentru scenariul de mai jos!

Suntem la Milano. Tu eşti responsabil/a de modul in care se va desfasura prezentarea noii colectii primavara-vara Prada. Prezentarea ar trebui sa inceapa la ora 19, insa la ora 18 pantofii ce trebuie obligatoriu sa intre in prezentare inca nu au ajuns, din cauza unui accident pe autostrada ce impiedica masina de transport sa ajunga la locul de desfasurare al evenimentului. Ce faci? Cum vei rezolva problema?

Va tin pumnii! Make me proud 🙂

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare