Concurs Tshirt factory & Style Diary: we have 3 winners!

Darlings and my dears, a sosit momentul adevarului: cine sunt cele trei castigatoare ale tricourilor puse la bataie de Tshirt Factory?  „Me, me, me”, imi imaginez cum soptiti toate cele 60 de participante…

Ca sa fac o scurta concluzie a concursului: desi au existat peste 70 de intrari, una dintre reguli spunea ca va fi luata in considerare doar o singura postare per participanta – pentru ca sa nimeni sa nu aiba un avantaj ascuns. Asadar, la final, dupa eliminarea multiplicarilor, am ramas cu 60 de intrari. Cele trei castigatoare  – alese aleatoriu de random.org – isi vor putea alege fie unul dintre tricourile propuse de mine (Karl Who, Dovezi de dragoste si Keep calm and buy shoes) ori tricoul preferat de pe site.

Asadar, without further ado, am lasat siteul random.org sa aleaga…

Iar castigatoarele sunt, in ordinea „de pe tricouri” – hahaha, la propriu si la figurat! – sunt Raluca Oancea, Ana-Maria L si Mysty 🙂

Va trimit astazi cate un email lamuritor, sa va bucurati de tricouri (le veti primi direct de la Tshirt Factory) si sa le purtati cu stil!

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.