„Molecula” surpriza

Daca ati citit cu atentie anuntul despre seria de cursuri din tara, ati observat ca exista un motto: „Nu este adevarat ca femeile nu au ce sa imbrace. Ele nu mai au idei pentru cum altfel sa se imbrace.”

Sa fie oare unul din motive, m-am gandit eu, faptul ca toate asociem shoppingul doar cu anumite branduri si locatii? Si prin urmare vedem hainele „noastre” purtate si de altii? Sau poate pentru ca vedem creativitatea si inspiratia drept un concept inaccesibil, existent doar in stratosfera modei?

N-am de unde stii cu certitudine, fiecare aveti motivele proprii. Insa urmarea gandurilor mele s-a concretizat in ceva „altfel” pentru cele care vor participa la cursuri. „Altfel” pentru cum sa va imbracati, „altfel” ca sursa de inspiratie, „altfel” ca discurs al creativitatii.

Asadar, I proudly present parteneriatul dintre cursurile „Fii propria ta stilista” si Molecule-F, primul concept store online care gazduieste exclusiv creatii ale celor mai talentati tineri designeri romani, de vestimentatie si de accesorii: Adelina Ivan, Andra Clitan, Sandra Galan, Lucian Broscatean, Alina Botea, Rhea Costa, Claudia Castrase, Maria Filipescu, Izabella Petrut, Liana Salagean, Kristina Dragomir si multi multi altii.


La fiecare dintre cele 7 cursuri – in Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Brasov, Sibiu – va exista o selectie a celor mai frumoase piese (imbracaminte si accesorii) de pe site, pentru ca sa le puteti vedea, atinge, dar mai ales incerca. Daca va va tenta ceva, le veti putea si cumpara cu un discount substantial mai mare decat pe site. Mai mult decat atat, in fiecare oras, duminica la finalul cursului invitat imi va fi cate unul dintre designerii prezenti pe Molecule F – sa ne vorbeasca despre frumusete, inspiratie, colectii si de ce moda ar trebui sa fie accesibila publicului larg. How cool is that?

PS: above, 3 of my favourites…

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii la acest post

  1. 1
    diana says:

    bravo, ma bucur pt tine si fan-ele tale, including me.
    Such a cool idea to bring Molecule-F.com to your course

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.