Colorstrology

colorstrology.jpgNu cred in zodii si astrologie.  Nu cred in karma.  Nu cred in cititul in palma sau in frunze de ceai (desi beau cantitati industriale de ceai si am cel putin 40 de cutii de ceaiuri in casa).  In schimb, cred in puterea culorilor de a-ti modifica starea de spirit, ca e vorba de ambient sau, si mai mult, cand e vorba de imbracaminte. 

Mi-am cumparat de curand o carte haioasa, Colorstrology – o combinatie de astrologie, si numerologie, condimentata de frumusetea paletelor de culori create de cei de la Institutul Pantone.  Trei sute saizeci si cinci de nuante, cate una pentru fiecare zi a anului, cu descrieri legate de felul in care „culoarea zilei” se reflecta in personalitatea celui nascut in ziua respectiva.  De fapt, abia la final afli ca „culoarea zilei” nu se refera strict la ziua de nastere, ci poti cauta si nuanta care corespunde unei zile speciale: casatorie, aniversare, absolvire, sau poti folosi o anumita culoare pentru meditatie, pentru imbracaminte sau pentru designul locului in care muncesti sau locuiesti. 

„Este important sa intelegi ca culoarea zilei de nastere si culoarea ta preferata pot sa nu fie aceleasi. Culoarea zilei de nastere te onoreaza. Iti poti schimba culoarea preferata pe masura ce cresti si evoluezi, iar acest lucru se intampla deseori,” spune Michele Bernhardt, autoarea cartii. „In schimb, culoarea zilei de nastere ramane constanta.  Este o cheie care leaga lumea ta interioara de cea exterioara.”   

Eh, sunt cam sceptica, dar trec cu vederea blah-blah-ul pentru ca lumea culorilor e fantastica.

Sunteti curiosi care e culoarea zilei? Malaga.

malaga.JPG

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.