#Pozeledevinrealitate

Acum cativa ani, descopeream The Secret. Filmul. Pe moment, si ulterior, mi-a influentat perspectiva asupra oamenilor pe care ii intalnesc, a situatiilor in care ma aflu, a lucrurilor care doresc cu adevarat sa (mi) se intample – sau sa le fac sa se intample!

Intr-unul din interviurile filmate pentru The Secret, unul dintre protagonisti vorbea despre un colaj de imagini pe care il facuse la un anumit moment. Un wish-list vizual, ale carui imagini rezumau tot ce isi dorea acel om – familia, lucruri materiale, un anumit stil de viata, destinatii exotice unde visa sa isi faca vacantele… Isi dorea ca acele fotografii sa ii devina realitate. And they did.

#Pozeledevinrealitate

Am intalnit acelasi concept, sublimat, sub forma moodboard-urilor. Fie ca se refera la vizualizarea unui spatiu in care visam sa locuim, fie ca sunt o trimitere la stilul vestimentar la care aspiram, fotografiile reprezinta acelasi lucru: dorinte.

#Pozeledevinrealitate e un alt fel de „the secret”.

#Pozeledevinrealitate

Este cea mai recenta invitatie din partea Baneasa Shopping City: intre 1 -18 aprilie, puteti fotografi orice produs (in valoare de maximum 500 lei) pe care vi-l doriti – o rochie minunata, cei mai colorati adidasi, lenjerie intima provocatoare (if you know what I mean…), un parfum deosebit, cel mai smecher gadget, cea mai „din povesti” oglinda, cea mai catifelata geaca din piele, o masa de fussball, cel mai romantic candelabru – il incarcati online in sectiunea My WishList al siteului BSCand guess what?

Il puteti castiga 🙂

#Pozeledevinrealitate

In fiecare zi, din 1 aprilie, prin tragere la sorti vor fi alesi 7 câștigători care vor intra in posesia produsului dorit. Mai mult, in prima zi de Paște, pe 12 aprilie, alti 12 castigatori vor fi alesi, iar pe 18 aprilie, cu ocazia aniversarii a 7 ani de Baneasa Shopping City, vor fi 18 castigatori.

Asadar, ce va doriti si ce mai asteptati? Get clickin’, girls!

Fotografii: pinterest.com

Inscrie-te la newsletterul nostru si vei fi prima care primeste idei de tinute si recomandari de shopping, afla despre concursurile cu premii si citeste articolele de pe Style Diary!

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.