Ai carte, ai parte…

Nu am avut timp luni sa va anunt catre cine pleaca “Cartea Nuntii Perfecte”, cadoul oferit de editura Litera, si imi cer scuze pentru intarziere. Suspansul va omoara, imi imaginez…:)

Concurs: Cartea nuntii perfecte

Asadar anunt acum, mai bine mai tarziu decat niciodata: din cele 35 de “intrari”, castigatoare este cea cu numarul…

concurs-nunta1.JPG

6 – adica Anne Claudie, felicitari! Sunt sigura ca iti va placea foarte mult cartea si sper ca iti va fi si foarte utila!

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.