Cu sau fara barba?

Un amic, un pahar de vin si o discutie care a virat catre subiectul: „ce prefera femeile: un barbat mereu si proaspat barbierit, sau unul cu 5 o’clock shadow? Clean look sau rough look?” Cum nu se poate generaliza pe o populatie feminina de 1 in discutia cu pricina (adica eu), va supun pe voi acestor intrebari. Ce fel de aspect masculin preferati? Elegant, curat, clasic, urban? Sau aspru, dur, artistic/ boem, outdoorsy? Conteaza daca e un 5 o’clock shadow,  goatee, sau barba adevarata?

Aveti mai jos si niste fotografii gasite online, astept comentarii (decente sau indecente ;-P)

Cu sau fara barba?

 Cu sau fara barba?

Edward Norton

Jake Gyllenhaal

 David Schwimmer

Hugh Jackman

Kevin Costner

Bruce Willis

 George Clooney

 PIerce Brosnan

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

10 comentarii la acest post

 1. 1
  simo says:

  Pentru mine…un barbat proaspat barbierit este irezistibil…:)

 2. 2
  Dina says:

  Neapărat cu barbă. Nu e nimic mai frumos decât un bărbat înnobilat de părul lui facial.

 3. 3
  Ileana says:

  Imi e indiferent ^-^’.

 4. 4
  Tina says:

  pe cei nebarbieriti nu ii plac. Nu ma deranjeaza dar nu ma atrag, mi se par … neingrijiti :((

 5. 5
  Ioana-Ionela Pascu says:

  Eu cred că unor bărbați le stă mult mai bine cu barbă decât fără, dar și invers. Luând de exemplu fotografiile de mai sus, se observă foarte ușor cine arată îngrijit și irezistibil (chiar și cu barbă, dar și fără) și de cine îți vine să fugi mâncând pământul (că de i-ai vedea pe o stradă lăturalnică seara ai fi sigură că e un homeless notoriu) :))
  Și ca să exemplific, Jake Gyllenhaal e un bărbat foarte arătos în ambele ipostaze, dar Pierce Brosnan mă sperie de-a dreptul… Pe de altă parte, bărbații care nu mai sunt „in their 20s” (George Clooney, Brad Pitt, Hugh Jackman, Bruce Willis) pot sugera o masculinitate debordantă și fără părul facial adițional; atunci poate sunt chiar mai atrăgători…
  Dar există și o excepție în toată povestea aceasta: bărbații tineri cu barbă, precum Justin Timberlake sau al nostru Smiley. Ei arată muuuuult mai bine cu barbă; fără îți lasă impresia că sunt niște adolescenți, chiar dacă nu mai sunt de multă vreme așa. Condiția însă e să fie o barbă tunsă frumos și păstrată la o lungime decentă, că altfel le prefer fața de copil :))
  Deeeeci, bărbatul poate fi atât elegant, curat, clasic, urban, cât și mai aspru, dur, boem… Dar la fel de bine poate să fie o „combinație” între cele două, în funcție de eveniment, preferințe, gusturi, și tot să arate smokin’ hot!!!

  Te pup! Și scuze că m-am întins cu vorba 😛

 6. 6
  Alina says:

  Bine ai revenit! Ti-am simtit lipsaaa! In legatura cu intrebarea ta… la barbatii mentionati mai sus chiar nu conteaza :))).

 7. 7
 8. 8
  miha says:

  definitely 5 o’clock shadow. or even more:)

 9. 9
  Claudia I. says:

  Brad. Cu sau fara :))

  In rest, barbierit si aranjat.

 10. 10
  emilia says:

  Dar ce sunteti asa „disperate” multe dupa acest brad pitt?…si sa mai adaug nume precum ronaldo…mutu…etc care garantez ca daca i-ati vedea ca lucreza in piata sau in constructii si poarta nume precum Cosmin.Mihai,Ion nu ati mai fi asa de excitate….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.