Unde gasiti cea mai delicioasa turta dulce

Zilele trecute am primit aceasta informatie, pe care ma grabesc sa v-o spun si voua: daca treceti pe la acest targ care incepe astazi, gasiti acolo cea mai delicioasa turta dulce din estul europei! In plus, in cazul in care va faceti probleme cu bugetul si nu cu talia, sa stiti ca tot ce este de vanzare nu are adaos comercial.

50×70-afis.jpg

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare
Moda ca business prin artcademy®
Ce faceti sambata dimineata?
Cadou: 15 minute de frumos

Comentarii la acest post

  1. 1
    ina bixade says:

    Nu am mai mincat turta dulce de 100 de ani…mi-aminteste de copilarie. In schimb, tocmai am mincat nuga de la cofetaria romaneasca!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.