Eu, astazi, live la Radio Lynx

Daca astazi intre orele 3 si 4 va aflati in fata unui calcultor, aveti chef de pierdut o ora discutand despre moda, va invit sa ma ascultati live pe Radio Lynx (se poate asculta numai pe internet).

Sunt invitata la emisiunea saptamanala sustinuta de 121.ro. Timp de o ora, voi incerca sa va lamuresc daca moda e un moft sau o necesitate, de ce ne plac tendintele si devenim sclavele modei, cum ne gasim stilul si ce reusim sa exprimam prin vestimentatie. Sper sa imi ajunga o ora pentru toate aceste subiecte si sa nu ma balbai prea tare!

121.ro Live se tine miercuri, 28 octombrie, intre orele 15-16, la Radio Lynx.

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii la acest post

  1. 1
    Simply Red says:

    Am cascutele pe urechi, astept :o)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.