Liberty fash mob

Flash mob, conform definitiei Wikipedia, este „o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanţii efectuând o anumită acţiune neobişnuită pentru o durată scurtă de timp (de obicei câteva minute), după care grupul se răspândeşte. Ideea a fost vehiculată în literatură în timpul secolului al XX-lea, fiind transpusă în realitate începând cu 2003. Aceasta a fost facilitată de larga răspândire a Internetului, e-mailul şi mesageria instant fiind principale mijloace prin care se face organizarea acestor adunări.”

 lib.JPG

La Londra, flash mobs s-au transformat, pentru o zi, in fash mobs – cu ocazia vernisajului unei expozitii, Prints Charming, legata de brandul Liberty. Da, da, cel cu imprimeurile florale tipic englezesti. Cei de la Liberty si-au dat frau liber imaginatiei – au tapetat cladirea cu flori, au tapitat mobila in interior cu textile inflorate, au impodobit biciclete cu aceleasi imprimeuri, au decorat pana si o casa de papusi in stil Liberty.

liberty2.jpg

liberty1.jpg

Mi-ar placea sa vad si pe la noi asa ceva, ce diferenta ar face in griul cotidian al Bucurestiului…

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare
Moda ca business prin artcademy®
Ce faceti sambata dimineata?
Cadou: 15 minute de frumos

Comentarii la acest post

  1. 1
    carola says:

    oh, da! si ce idee simpatica de promo-PR, deloc invaziva, atragatoare si ofertanta. mi-au placut si castigatorii http://blog.liberty.co.uk/1368/fash-mob-the-winners/
    (si ce simplu ar fi pt jolidon sa organizeze un flash-mob pe plaja, hehe :D)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.