Ce ne trece prin cap…?

… cand cineva ne spune „Let’s go for a drink?”  Este adevarat ca, per ansamblu, ceea ce urmeaza nu are nimic de-a face, propriu-zis, cu moda, stilul samd (desi prima imagine are). Si totusi, nu m-am putut abtine sa nu postez imaginile, sunt mult prea caraghioase si sper sa va faca sa radeti la fel de mult cum am ras eu. Click pe ele ca sa le vedeti la marime reala. Sunt reclame la berea israeliana Goldstar.

Ce ne trece prin cap cand cineva ne spune “Let’s go for a drink”

Ce ne trece prin cap cand cineva ne spune “Let’s go for a drink”

 Ce ne trece prin cap cand cineva ne spune “Let’s go for a drink”

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare
Moda ca business prin artcademy®
Ce faceti sambata dimineata?
Cadou: 15 minute de frumos

3 comentarii la acest post

 1. 1
  Madalina says:

  dar cat de „insightful” sunt…

 2. 2
  Irina says:

  Da, foarte insightful, as fi curioasa sa aflu daca conceptul a fost gandit de o femeie sau de un barbat. Tind sa inclin spre a doua varianta 🙂

 3. 3
  Madalina says:

  sau o femeie cu un pronuntat simt al auto-ironiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.