Cat de mult imi place Stila

Este unul din brandurile mele preferate. Poate din cauza sutelor de culori posibile de farduri de ochi, poate din cauza glossurilor imposibil de frumoase, poate si din cauza denumirilor produselor (Barefoot Contessa, Charm, Eden, Kitten, Rosebud, Twilight…). Oricum, cert e ca unul din motive este grafica super girly ale ambalajelor. Foarte… aspirationala. Nu ca as crede cu adevarat ca ma voi transforma intr-o Stila Girl daca imi colorez pleoapele cu Pigalle si buzele cu Sugar Plum, dar am iluzia ca pot imprumuta ceva din sarmul ei.

Pentru ca zilele astea tot visez la o primavara normala – adica una care sa ma lase sa ma simt intr-adevar feminina – am intrat pe siteul Stila si mi-am descarcat trei wallpapers. Toate sunt atat de cute and pretty, incat le rotesc continuu. Nu ma pot hotari la unul singur. Fluturi, flori, pasteluri, acadele si bomboane fondante si vata de zahar, bucle, swirls and twirls…  Ei, macar laptopul meu se bucura de primavara acum!

Wallpaper Stila 1

Wallpaper Stila 2

Wallpaper Stila 3

Le puteti descarca gratuit de pe www.stilacosmetics.com, in sectiunea Xtras/ Wallpapers.

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.