Rachel Zoe vs. Anna Wintour

Ce-si face omul cu mana lui… Rachel Zoe s-a “ars” dupa ce a facut niste comentarii sincere legate de lipsa de influenta a revistei Vogue intr-o societate obsedata de celebritate si celebritati. Dupa un interviu acordat NY Times, Zoe a fost citata ca spunand: „Anna Wintour este una dintre persoanele pe care le admir, dar lumea spune ca eu am mai mare influenta de cat are ea… Oricat de fantastic ar fi, Vogue nu va schimba businessul unui designer. Dar daca un brand necunoscut este purtat de o anumita persoana fotografiata pentru un tabloid, acel designer va deveni celebru intr-o saptamana.”

Anna Wintour si Rachel Zoe

Evident, comentariile ei au fost etichetate ca fiind controversate si nu au ramas fara urmari. Adica, sa ne fie clar, nimeni nu o jigneste pe Anna, da? Ei bine, se pare ca in zilele urmatoare interviului, Rachel Zoe a fost concediata de catre agentia ei de management, Magnet, iar zvonurile pun asta pe seama sforilor trase de Wintour. Daca zvonurile se adeveresc, poate ca totusi Vogue are mai multa putere decat a crezut Zoe.

Ma intreb daca, retrospectiv, Zoe si-ar retrage declaratiile. Fie ca a fost sau nu concediata pentru remarcile ei sincere, exista un graunte de adevar in observatiile ei. Zilele astea, pentru majoritatea oamenilor conteaza mai mult cine poarta hainele unui designer, decat ceea ce a incercat designerul sa comunice.

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare
Moda ca business prin artcademy®
Ce faceti sambata dimineata?
Cadou: 15 minute de frumos

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.