Sase cadouri, de la mine pentru voi

Vedeti voi, partea asta din an e cea mai buna pentru a incetini ritmul in care traim si pentru a face un minim efort de introspectie. E o perioada extraordinara in care puteti incepe sa va planificati anul care vine; eu, cel putin, asa fac – si am scris pentru zilele urmatoare un articol despre meritele ne-amanarii deciziilor pana la 1 ianuarie.

Pe de alta parte, incetinirea asta nu inseamna sa va opriti complet, pentru ca apoi sa debutati in an cu piciorul pe accelerator. Din contra: domoliti-va cateva zile, respirati adanc, in timp ce visati cu ochii deschisi si creionul pe hartie. Ce va doriti si cat de mult? Cum arata pentru voi 2019? Cum va doriti sa fiti, sa faceti si sa aratati voi in urmatoarele 365 de zile? Ce aveti de gand sa faceti pentru voi, ce aveti de gand sa va oferiti: timp, liniste, dragoste, atentie, devotament?

Am pus aceste ultime intrebari pentru ca suntem in sezonul cadourilor, si suntem obisnuite sa le facem altora. Insa cadourile – pentru sine sau pentru altii – nu inseamna neaparat „lucruri”, chestii materiale, tangibile. Uneori, cadoul poate fi o intentie transformata in actiune, un gest altruist pentru o stare de bine, o schimbare facuta azi pentru viitoare 365 de zile de maine diferite. Plecand de la aceasta perspectiva, am pentru voi 6 cadouri nou-noute, some gifts that will keep on giving.

Mai sunt disponibile doar 6 sesiuni (fiecare de cate 3 ore) pentru perioada 7 ian – 15 febr. 2019
150 euro (in loc de 190 euro)
In Bucuresti, zonele limitrofe si orasele apropiate

Ce inseamna?

Acasa la tine, pe masura ce iti triez si evaluez garderoba, iti creez tinute noi, cu piesele si accesoriile pe care deja le detii. Este serviciul ideal daca ai dulapul plin de haine, dar simti nevoia unei perspective noi si a unui plus de creativitate pentru diminetile cand nu mai stii ce sa imbraci.

Iti identific piesele-cheie pentru tine si iti explic ce ti se potriveste si ce nu functioneaza pentru silueta, stilul si garderoba ta.  Voi selecta si elimina din garderoba tot ce nu ar trebui sa mai porti de acum inainte, explicandu-ti si motivele pentru care o fac – dar nu iti las dulapul gol! Iti voi spune in ce silueta te incadrezi, ce pare sa iti lipseasca din dulap, o serie de reguli orientative pentru alegerea croielilor potrivite, dar si foarte multe tips&tricks, idei de accesorizare sau de modificare a nivelului de eleganta a tinutelor, in functie de ocazie. Iti construiesc cel putin 30 de tinute complete pentru sezonul in curs, ca sa le poti purta in saptamanile urmatoare.
Nu in ultimul rand, iti indic ce iti lipseste din garderoba si care sunt brandurile (magazine sau showroom-uri) unde le poti gasi.
Scrie-mi astazi la office@imagematters.ro, ca sa iti spun datele disponibile si sa programam sesiunea ta de Garderoba & Styling!


Sunt disponibile 20 locuri
Sambata, 19 ianuarie, intre orele 11:00 – 13:30
95 lei/ persoana
In Bucuresti

Ce inseamna „Un an pentru tine”?

Am creat un workshop care iti cartografiaza intregul an, luna dupa luna, dedicand fiecareia unor exercitii practice, mini-proiecte sau demersuri de simplificare pentru cate o zona din viata ta.

Vom trece pe rand prin:
– cum iti triezi, organizezi, simplifici si ordonezi garderoba si spatiul tau fizic, cel pe care il locuiesti (la propriu!)
– cum te ingrijesti de spatiul tau mental si cum gestionezi implicarea ta in „digital”
– ce poti pune in practica usor pentru ingrijirea frumusetii exterioare, dar si pentru cultivarea creativitatii si „gradinii” tale interioare
– cum te ocupi de calatoriile, aventurile si regasirea spiritului tau ludic
– care sunt minimele schimbari in bine pe care le poti face in nutritie, sanatate si starea ta de bine
– cum iti reconstruiesti relatia cu corpul tau, cu feminitatea, cu energia ta sexuala
– cum iti gestionezi finantele si cum te ocupi de viitorul si siguranta ta financiara
– cum iti refaci relatia cu tine insati, cum inveti sa faci diferenta intre singuratate si solitudine, cum devii selectiva cu petrecerea timpului tau liber
– cateva recomandari pentru a te hrani spiritual si a te reconecta cu tine
– nu in ultimul rand, multe idei pentru a face din 2019 un an memorabil, dar mai simplu, mai usor de trait, mai frumos, mai liber, mai luminos!

Scrie-mi la office@imagematters.ro, ca sa iti rezervi locul la workshop si sa poti incepe pregatirile pentru un an cu adevarat nou!

Sunt disponibile 10 locuri, la cursul din 26 ianuarie
105 euro/ persoana (in loc de 130 euro)
Aceasta editie se organizeaza in Bucuresti

Ce inseamna?

Style Masterclass este un curs intensiv, de o zi intreaga, tinut cu un grup restrans de femei care isi doresc la fel de mult ca tine sa invete, de la zero, cum sa se imbrace mai bine. Ce inveti la Style Masterclass? Cele mai importante lucruri, eu le numesc ABC-ul stilismului personal: ce tip de conformatie ai, care sunt principiile de stilism care te ajuta sa conturezi o silueta bine proportionata, cum folosesti croielile, culorile si imprimeurile ca sa ai un outfit de nota 10, ce culori ti se potrivesc, cate poti purta intr-o tinuta si care sunt regulile combinatiilor cromatice, cum combini piese casual cu altele elegante, ce fel de materiale poti alatura intr-o tinuta fara sa gresesti, cum procedezi pentru a ajunge sa imbraci tot ce ai in dulap si multe, multe altele!

Cu un click aici, descoperi toate subiectele cursului, cum se desfasoara si ce spun participantele la editiile anterioare.

Iti imaginezi cum ar putea arata, stilistic, urmatorul tau an? Iti imaginez cat de diferit te vei imbraca, cat de usor iti va fi sa faci shopping si sa asortezi tinutele?

Dupa ce te-ai vizualizat, trimite-mi un mesaj la office@imagematters.ro ca sa iti rezervi locul la Style Masterclass!  (Oferta de early bird este valabila incepand de luni 17.12.2018 pana luni 7.01.2019, inclusiv)

Locuri disponibile la editiile din 15 ianuarie si 1 februarie
325 lei* (in loc de 500 lei)
*la al doilea program achizitionat
Worldwide

Ce inseamna?

„60 days of styling” este singurul program de self-guided styling, care iti trimite zilnic, timp de 2 luni, teme cu tinute de zi pe care le poti reconstitui din propria garderoba, te invata cum sa asortezi culorile si sa combini imprimeurile, iti arata cum iti organizezi pas cu pas dulapul si, foarte important, te ajuta si iti arata cum sa iti porti toate hainele din garderoba, chiar si cele de care ai uitat!  Poti face cele 60 de exercitii de stil in ritmul propriu, iar temele le primesti in fiecare seara pe email, pentru a avea timp suficient sa te ocupi de ea.

La acest link descoperi toate informatiile despre program si, daca vrei sa afli mai mult, te invit sa citesti aici „10 intrebari frecvente despre 60 days…”

Pentru ca suntem in luna cadourilor, la fiecare „60 days…” cumparat pentru tine, ai 35% reducere la cel de-al doilea, pe care il poti face cadou celei mai bune prietene, surorii voastre, colegei al carei stil il admiri! Cel de-al doilea „60 days…” costa 325 lei, in loc de 500.

Scrie-mi la office@imagematters.ro, pentru ca sa poti avea un 2019 cu mari promisiuni stilistice!

Mai sunt disponibile doar 5 sesiuni (fiecare de cate 3 ore) pentru perioada 7 ian – 15 febr. 2019
140 euro (in loc de 175 euro)
In Bucuresti

Ce inseamna?

Pe baza bugetului, stilului, siluetei si nevoilor tale vestimentare, voi identifica in mai multe magazine si/ sau showroom-uri articolele vestimentare si accesoriile cele mai potrivite pentru tine.

Pe masura ce le probezi, iti voi arata cum sa le porti si sa le combini, te voi invata cum sa evaluezi versatilitatea unei piese si care sunt detaliile importante in constructia unei tinute. Iti voi spune cum pui in practica costul-per-purtare si ce ai nevoie pentru o garderoba-capsula. Nu uita ca in ianuarie prindem perioada reducerilor: va fi o ocazie sa investesti in calitate si in piese longevive, in loc de a cumpara la intamplare, haine care doar iti „fura” privirea sau piese care nu adauga o nota de personalitate tinutelor tale!

Scrie-mi la office@imagematters.ro, ca sa iti spun datele disponibile si sa programam sesiunea ta de shopping!

Mai sunt disponibile doar 5 abonamente Online Only, pentru perioada 7 ian.. – 15 febr. 2019
200 euro (in loc de 250 euro)
Worldwide si nationwide 🙂
Ce inseamna?

Trei (3) sedinte live si online, pe formatul unor lectii de stil individuale, fiecare cu durata de aprox. 60-90 minute, plus o sedinta preliminara, utila pentru a-ti intelege gusturile si preferintele vestimentare, conformatia, stilul actual,  activitatile si stilul de viata, dar si pentru a-ti face un profil stilistic.

In fiecare lectie ne ocupam de cate un aspect esential al stilului personal.
Iti identific silueta ta, iti explic principiile stilistice pe care le vei folosi pentru a crea tinute potrivite, discutam ce culori te infrumuseteaza, cate nuante poti purta intr-un outfit si in cate feluri poti combina culorile. Iti dau teme „stilistice” pentru acasa, de la o sedinta la alta. Iti gasesc solutii pentru piesele pe care le porti rar sau nu stii sa le asortezi. Facem impreuna un plan de shopping. In paralel, iti voi trimite linkuri ale unor piese care ti-ar putea completa sau reinvigora garderoba si iti ofer feedback pe fotografiile tinutelor pe care le vei face pe parcursul lectilor cu mine.

Am mentionat worldwide si nationwide, pentru ca asta e realitatea! In 2018 am lucrat online cu cliente din Olanda, Statele Unite, Franta, Elvetia, Luxemburg, Norvegia, Ungaria, Belgia, Irlanda, Letonia, pe langa multe din Romania (Cluj, Timisoara, Satu Mare, Brasov, Iasi, Galati, Ploiesti, Bacau, Targu Jiu si inca cateva…). Kilometrii dintre noi nu sunt un impediment, suntem de fapt la un click distanta.

Scrie-mi la office@imagematters.ro, ca sa iti spun cum ne sincronizam fusurile orare si sa programam prima ta lectie de stil online!

Sarbatori magice si, mai ales, nu uitati: „A year from now, you will wish you had started today!”

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.