60 days of Styling

 

Cand incepe si cat costa „60 days of styling”?

Programul „60 days of styling” incepe in zilele de 1 si 15 ale fiecarei luni.

In perioada urmatoare, cele 2 luni de program costa

425 lei

(-15%, in loc de 500 lei)

Poate fi achitat in doua variante de plata:

– 2 transe X 215 lei

– 1 transa X 425 lei

Exceptii: in ianuarie, mai si decembrie, programul incepe in data de 2 a lunii.

Cum se desfasoara „60 days of styling”?

Exclusiv online.

Am creat pentru tine 60 de „teme pentru acasa”, sub forma unor exercitii si teme practice. Le vei primi prin email, cate una in fiecare zi si le vei pune in practica pe rand.

La final, vei fi purtat 60 de tinute si combinatii noi, vei fi descoperit intregul potential al garderobei tale si, nu in ultimul rand, iti vei fi facut o evaluare si triere serioasa a garderobei. Una peste alta, 60 days of styling este un mini-makeover al stilului si garderobei proprii!

CITESTE AICI SI 10 CELE MAI FRECVENTE INTREBARI DESPRE „60 DAYS…”

 

Cum vei pune in aplicare temele si exercitiile din „60 days of styling”?

Iti scriam mai sus ca vei primi zilnic, prin email, cate o tema sau un exercitiu. Iata cum iti poti faci „tema pentru acasa”:
– folosesti exercitiul/ ideea drept punct de plecare pentru tinuta de a doua zi. Vei cauta in dulap piesele, accesoriile, culorile si imprimeurile care se apropie cat mai mult de cele descrise in emailul meu. Iti construiesti tinuta, o fotografiezi si o imbraci in ziua urmatoare.
– strangi temele din 5-6 zile consecutive si iti faci timp in weekend pentru a construi tinutele tematice. Le imbraci in saptamana urmatoare, in ce ordine doresti tu.
– scrii temele si exercitiile intr-un document pe telefon si, cu prima ocazie cand mergi la shopping, iti construiesti tinute pe care le imbraci in cabina de proba. Nu e obligatoriu sa le cumperi!

INSCRIE-TE AICI!

Fiecare participanta interpreteaza temele in functie de stilul si garderoba proprie, iata cateva exemple…

18199242_1550356771673635_276215232189329130_n

Cum procedez pentru inscriere?

Imi trimiti un email prin linkul de mai sus (adresa mea este inscrieri(at)imagematters(punct)ro, indicandu-mi cand preferi sa incepi programul (in 1 sau in 15 ale lunii in curs) si care este adresa de email la care doresti sa primesti temele zilnice.

Primesti din partea mea informatiile necesare achitarii programului „60 days of styling” – banca, contul si suma.

In urma primirii unei dovezi a platii din partea ta (screen shot al transferului online sau o fotografie a OP-ului depus la ghiseu) si/ sau a notificarii din partea bancii, iti trimit o confirmare a inscrierii in program.

In ziua aleasa de tine (1 sau 15 ale lunii) gasesti in inbox mesajul de bun-venit in program, impreuna cu tema #1! Iar apoi eu continui sa ti le picur, in fiecare seara 🙂

INSCRIE-TE AICI!

IMG_7590

Te incurajez sa…

– faci toate temele si exercitiile, in ordinea data de mine sau aleatoriu. Nu sari niciuna, fii disciplinata. Ti-ai promis tie ca urmezi acest demers timp de 60 de zile.
– interpretezi fiecare tema dupa sufletul si stilul tau. Unele dintre ele vor fi concrete, altele sunt mai lejere, abstracte in mod intentionat. Unele iti vor incuraja creativitatea (combinatii de culori, purtarea de accesorii), altele vor face apel la spiritul tau organizatoric (spre exemplu: „azi probeaza-ti toti jeansii din dulap. Pune-i deoparte pe cei care ti-au ramas mici sau mari, pe cei care s-au deteriorat/ murdarit/ demodat, pe cei in care stii sigur ca nu ai mai incaput in ultimii 3 ani…”
– fotografiezi toate tinutele create. Vei avea o buna si concreta arhiva vizuala a stilului tau vestimentar. In plus, iti vei putea urmari progresul. Nu asta ne dorim toate?
– iti notezi undeva cateva dintre tinutele in care te-ai simtit cu adevarat bine, frumoasa, comoda, eleganta, tu insati. De asemenea, noteaza-ti acele detalii care te-au incomodat la un moment dat sau piesele (haine, accesorii, imprimeuri) pe care ai refuzat sa le imbraci.

Faci un pariu cu tine insati si cu garderoba ta, timp de 60 de zile?

INSCRIE-TE AICI!

CITESTE AICI SI 10 CELE MAI FRECVENTE INTREBARI DESPRE „60 DAYS…”