Concurs: Diva Charms si Style Diary

Iubesc bratarile – late, arhitecturale, masive, din piele sau din metal, care imi imbraca incheieturile ca o catusa sau o manseta (btw, am aflat de curand ca Diana Vreeland obisnuia sa poarte cate o bratara pe fiecare mana. La fel si Wonder Woman, ca sa vedeti cu cine impartasesc gusturile…).

Tocmai preferinta mea exclusiva pentru aceste expresii ale modernului mi-a atras atentia si curiozitatea catre polul opus, catre bratarile boeme, delicate, multicolore, pe care le-am descoperit prin Diva Charms.

 

De fapt, ce m-a atras la ele si ma face sa le apreciez nu a fost doar designul neincarcat, lipsit de artificialitate, cat spiritul lor, povestea pe care o descoperi in spatele fiecarui simbol atasat unei astfel de bratari. Pentru ca bratarile de la Diva Charms poarta fiecare un talisman – un simbol al Infinitului, o imagine a Copacului Vietii, un cerc karmic, o moneda incrustata cu semnul Ohm al absolutului divin, un corn al abundentei, o hamsa, o potcoava norocoasa, un disc Phaistos -, iar eu interpretez aceste talismane drept o modalitate prin care nevoia noastra de spiritualitate se transpune in palpabil, in material.

Atingem simbolul Infinitului si simtim ca dragostea dureaza vesnic. Jucam intre degete margelele cu „ochi protectori” sau o hamsa si credem ca nimic rau nu ni se poate intampla azi. Poate „cercul karmic” ne ajuta sa comitem un act spontan de generozitate, iar „Ohm”-ul sa avem un moment de pace interioara. Oricum, chiar daca interpretarile simbolurilor sunt universale, relatia pe care ne-o construim cu un astfel de talisman, cu un astfel de accesoriu, este strict personala. Le incarcam cu emotii, cu povesti, cu energie, ne cream o legatura cu ceva din noi si dincolo de noi.

Ce poveste si ce simbol ati alege sa purtati la mana in fiecare zi? Daca nu v-ati gandit inca, iata si ocazia momentului vostru de introspectie: un concurs la care puteti castiga aceasta bratara Diva Charms.

Ce aveti de facut ca sa intrati in concurs:
1. Dati „Like” paginii de Facebook Diva Charms;
2. Imprieteniti-va cu mine pe Facebook si/ sau pe Google Friend Connect, daca nu ati facut-o pana acum…
3. Intrati pe www.diva-charms.com, treceti prin paginile de prezentare ale bratarilor, colierelor si cerceilor, apoi reveniti pe Style Dairy;
4. Pe blog, in zona de comentarii a concursului, lasati un link catre bratara care v-a placut cel mai mult.
5. Daca va simtiti generoase, share-uiti concursul cu prietenele si colegele voastre.  Poate ca asa va imbunati Karma, poate ca asa faceti pe cineva fericita, cine stie?

Concursul se desfasoara in perioada 2 – 7 iulie inclusiv, castigatoarea bratarii va fi aleasa prin random.org si anuntata duminica, 8 iulie (prin email, personal, si oficial pe blog).

Later edit: pentru ca imi doresc sa fie un concurs echitabil si corect din toate punctele de vedere, voi considera drept o singura intrare comentariile/ linkurile venite de pe acelasi IP si cu aceeasi adresa de email, chiar daca trimise sub identitati diferite.  Nu este corect fata de celelalte participante ca o persoana sa se semneze in diferite feluri si sa trimita mai multe linkuri, asadar sa creada ca poate avea astfel mai multe sanse la concurs decat celelalte. Multumesc!

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare