Termeni si conditii la inscrierea si desfasurarea cursurilor si workshopurilor

Termenii si conditiile de mai jos se refera la inscrierile realizate prin „inscrieri@imagematters.ro) si participarea la cursurile, workshopurile si evenimentele organizate de Style Diary si Image Matters Grup. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne scrieti la office@imagematters.ro

1. Inscrierile la cursuri si workshopuri

Pentru a va inscrie la un curs, workshop sau eveniment anuntat, va invitam sa trimiteti un mesaj la inscrieri@imagematters.ro, in care sa mentionati denumirea cursului/ workshopului, numele si prenumele persoanei pe care doriti sa o inscrieti, precum si datele de contact ale acesteia.

Inscrierea se face pe principiul „primul venit-primul servit”. Locul la cursuri sau workshopuri este garantat in momentul achitarii taxei de curs si in limita locurilor disponibile.

2. Rezervarile si accesul la curs

Locurile sunt limitate. Numărul maxim de cursante intr-o grupa este de 12 persoane (la un curs full-day de tip Style Masterclass), respectiv 22 persoane (la un workshop de tip Style Conversations).

Accesul la cursurile, workshopurile si evenimentele Style Diary si Image Matters Grup SRL se face in baza rezervarii locului printr-un mesaj trimis la inscrieri(at)imagematters(punct)ro, iar rezervarea si garantarea locului implica plata taxelor de participare la eveniment.

3. Conditii de returnare a taxei de curs si anularea rezervarilor

Taxa de participare la curs se poate returna:

– integral (in cuantum de 100%), cand retragerea (anuntarea in scris a imposibilitatii de a participa la curs) este anuntata cu cel putin 25 zile lucratoare inainte de data cursului/ workshopului.

– in cuantum de 75%, in cazul in care retragerea este anuntata in termen de 15 zile lucratoare inaintea cursului

– in cuantum de 50%, in cazul in care retragerea este anuntata in termen de 9-14 zile lucratoare inaintea datei cursului

– in cuantum de 25%, in cazul in care retragerea este anuntata in termen de 6-8 zile lucratoare inaintea datei cursului.

Taxa de participare la cursuri nu se returneaza si nu se reporteaza in cazul in care cursantul nu se prezinta la cursuri sau in cazul in care retragerea de la curs se face in mai putin de 96 de ore (4 zile) pana la inceperea cursului, indiferent de motiv.

In mod similar, in cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile la cursuri, evenimente si ateliere sunt limitate si taxele reprezinta costurile pentru realizarea atelierelor inclusiv onorariul lectorului si materiale de curs.

In cazul neprezentarii la curs sau workshop, indiferent de motiv, va vom oferi posibilitatea de a rezerva un alt curs (in limita disponibilitatii locurilor).  In cazul in care nu va puteti prezenta din orice motive, puteti in orice moment sa trimiteti un alt participant decat cel pentru care ati rezervat.

In cazul anularii sau reprogramarii unui curs din cauza Style Diary si Image Matters Grup (includem aici cazul in care nu sunt suficienti participanti pentru cursul respectiv, imbolnavire sau alte motive ce tin de organizatori), toti participantii vor fi anuntati cu pana la 48 de ore inaintea cursului/evenimentului si vor avea dreptul la restituirea integrala a sumei achitate sau reprogramarea la un alt curs.

4. Politica de confidentialitate

Style Diary si Image Matters Grup SRL angajeaza sa nu transmita datele personale ale participantilor al cursuri si workshopuri catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu cursantii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de evenimente organizate pentru public, remindere pentru plata cursurilor, modificari ale datelor de incepere ale cursului si oferte proprii de servicii.

5. Conditii generale

Style Diary si Image Matters Grup SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si Conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In cazul in care una (sau mai multe) dintre dispozitiile prezentului acord este considerata a fi inaplicabila in conformitate cu legislatia, o astfel de dispozitie se exclude din prezentul Acord, iar restul dispozitiilor vor fi aplicabile.