Ce se intampla?

Zilele astea absentez motivat de pe blog – incep niste proiecte frumoase, pe langa munca obisnuita, articole de scris, intalniri cu femei frumoase si mai nou facut sport zilnic.

Dar pentru ca repetitia e mama invataturii si imi pare rau sa se iroseasca un cadou/ premiu frumos, va mai indemn o data sa oferiti un click pentru concursul realizat impreuna cu editura Litera. Cartea-premiu este cu adevarat minunata, va spun eu…

 19994888_011_a1.jpg

tumblr_llgqnpl7ra1qhk7gto1_5001.jpg

 3794244796_bc89b5968b_o1.jpg

 mwa_spr10_cherry3_xl1.jpg

 mwd105214_sum10_bouquet0347_xl1.jpg

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.