E vara, e timpul sa calatorim

American Fashion Travel ne transpune – deocamdata, pana strangem suficienti bani pentru primul nostru avion particular… – in lumile prin care calatoresc designerii. De aici se inspira, aici descopera culori, imprimeuri si textile noi, aici vin in contact cu forme de expresie artistica locala pe care noi le vedem interpretate pe catwalk. Dar tot aici se relaxeaza, fac fotografii, stau la plaja. Wanderlust.

Si uite asa descoperim si noi ca Alexander Wang iubeste hotelul George V din Paris, Francisco Costa cumpara slapi Havaianas drept suveniruri din Brazilia, Dianei von Furstenerg ii place sa colinde prin bazarul din Istanbul iar lui Tommy Hilfiger sa manance la restaurantul Bukhara din New Delhi, Philip Lim nu se desparte de compresele pentru ochi Shiseido, iar Lisa Mayock (Vena Cava) are tot timpul cu ea guma de mestecat, tabloide cu barfe despre celebritati si un carnet cu notite.

  Philip Lim

Diane von Furstenberg

 keren-craig.jpg

 tory.jpg

 malandrino-hannant.jpg

chapman.JPG

 waris.jpg

 hilfiger.gif

 american-fashion-travel-pamella-roland.jpg

 mediamanager.jpeg

e09e0c35-6153-459a-b64d-2eb2f819dcf4-big.jpg

 must-read-american-fashion-travel-2.jpg

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.