Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare
Oftatul interzis
Feeling de luni dimineata
Deliciosi

2 comentarii la acest post

  1. 1
    dressaddict says:

    Sunt un pic off-topic, stiu, dar chiar aseara tarziu citeam pe net despre Chaz/Chastity Bono, fiul/fiica lui Cher si a lui Bono, si m-a apucat asa o tristete vazand cum arata in urma cu ani buni si cum arata acum (a facut o schimbare de sex). Mi se pare atat de minunat, ingrozitor chiar de minunat sa fii femeie, incat nu-mi pot da seama de ce ai vrea sa te transformi din femeie in barbat (nemaidiscutand anomalia gestului in sine). Eu una sunt foaaarte fericita ca sunt femeie si mama de fete. Deci sa celebram feminitatea (si toate avantajele ei 🙂 )!

  2. 2
    carmen says:

    Esti pur si simplu minunata! O minune de doamna minunata! Multumesc pt ca, prin posturile tale, imi faci viata ma frumoasa:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.