Shoes, bags, belts… the devil is in the details

Pe de o parte, pentru ca nu imi place rutina, pe de alta parte, pentru ca privind retrospectiv imi pot da seama ce tip de informatii au lipsit din cursul de stil pe care l-am sustinut in aprilie, am adaugat lucruri noi in tematica celui din noiembrie:

… cum alegi accesoriile in functie de forma fetei, tipul siluetei, proportiile osaturii;

… caror reguli de stil se supun accesoriile;

… cum alegi colierul in functie de forma decolteului bluzei sau rochiei;

… ce fel de incaltaminte si de toc alegi in functie de  circumferinta gleznei si forma gambei;

… cum combini doua tipuri de imprimeuri;

… cum iti planifici bugetul de cumparaturi si ce faci daca vrei sa iti actualizezi stilul/ infatisarea…

Gasiti aici informatii complete despre curs, iar intrebarile si inscrierile le astept la office (at) imagematters (dot) ro.

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii la acest post

  1. 1
    coco says:

    e interesanta chestia cu accesoriile in functie de forma fetei…am vazut tot felul de ochelari care nu se potriveau fetei purtatorului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.