Acasa la… Rachel Zoe

Nu eram sigura daca era cazul sa postez ceva despre Rachel Zoe, care este departe de a fi stilista mea preferata. Pe de alta parte, interiorul casei ei este fotografiat de Richard Powers – linii moderne, care completeaza arhitectura casei, neasteptat de aerisita, lipsita de culoare si minimalista in comparatie cu stilul ei vestimentar. Evident, o multime de carti despre moda si designeri.

rachel-zoe-home-19.jpg

 rachel-zoe-home-20.jpg

 rachel-zoe-home-0.jpg

 rachel-zoe-home-4.jpg

 rachel-zoe-home-2.jpg

rachel-zoe-red-carpet.jpg

rachel-zoe-home-5.jpg

rachel-zoe-home-6.jpg

rachel-zoe-home-14.jpg

rachel-zoe-dress.jpg

rachel-zoe-home-15.jpg

rachel-zoe-shoes.jpg

rachel-zoe-home-13.jpg

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

2 comentarii la acest post

  1. 1
    StylePicks says:

    Ce colectie impresionanta de papuci are.

  2. 2
    alecsandra says:

    imi place mult ce stil a abordat in decorarea casei, foarte mult imi place.,as vrea sa detin si eu atatea perechi de pantofi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.