In the mood

Tocmai ce am scris despre Grace Coddington si contributia ei creativa via The September Issue, iar apoi am postat pictorialul realizat pentru acea editie.

Fast-forward doi ani si doua decenii, iar pentru editia de septembrie a Vogue US ea realizeaza photo shootul de mai jos: eleganta anilor ’40, un new New Look cu ajutorul taioarelor de la Prada si Dior, a pelerinelor tricotate de la Louis Vuitton, a tocilor maiestrit desenate de la Dolce & Gabbana, a rochiilor drapate ale Donnei Karan atat de potrivite perioadei, cu greutatea pliurilor rochiilor lui Tomas Maier si imprimeurile florale ale lui Ghesquiere care poate vor fi simbolul noului Bloomsbury. Atmosfera, lumina si cromatica ma fac sa imi aduc aminte de scene din „The End of the Affair” sau, de ce nu?, de paragrafe din Agatha Christie… Tea, anyone?

mood1.jpg

mood2.jpg

mood3.jpg

 mood4.jpg

mood5.jpg

mood6.jpg

 mood7.jpg

mood8.jpg

mood9.jpg

 mood10.jpg

 mood11.jpg

mood12.jpg

 mood13.jpg

Pictorial: In the mood pentru Vogue US, editia septembrie 2009; stilist: Grace Coddington; fotograf: Steven Meisel; manechine: Sasha Pivovarova, Liya Kebede, Karen Elson, Coco Rocha, Victoria Sasonkina

Citeste si:

{Imagini de nesters, eleganta clasica}

{Paris je t’aime}

{The September Issue}

{Qui qu-a vu Coco?}

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare
Oftatul interzis
Feeling de luni dimineata
Deliciosi

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.