What’s your colour?

Nu ma satur niciodata de a crea combinatii cromatice noi, de a ma juca cu paletele de culori din dulap, de a descoperi sau retine denumiri create de cei la Pantone (cum sa nu te faca sa visezi Pink Nectar, Roccoco Red, Creme de Menthe, Daybreak Blue, Aspen Gold, Stargazer, Apple Cinnamon, Purple Magic sau Velvet Morning?), de a cocheta cu ideea de a vopsi peretii la schimbari de anotimp… Sunt absolut convinsa ca, pe langa alte cateva lucruri, joaca cu cromatica, felul in care alegem culorile pe care le purtam sau atractia fata de anumite nuante ofera enorm de multe informatii despre personalitatea si temperamentul nostru.

Va inchipuiti, asadar, incantarea mea, cand am descoperit pe un site de design interior acest Colorscope – un instrument amuzant, care asociaza cateva nuante cu trasaturi de personalitate. Ca sa va regasiti, alegeti doua culori care va atrag (pentru imbracaminte, accente de design interior, masina, orice…) si cititi respectivele culori. Punct ochit-punct lovit, sau total pe alaturi?

Preferatele mele: Fuchsia si Lake (daca ar fi sa trisez si sa aleg mai multe, as mai adauga Curry, Strawberry si Night). Care sunt ale voastre?

 Colorscope

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

14 comentarii la acest post

  1. 1
    ioana says:

    Strawberry si night….dar daca vedem o nuanta de verde smarald, mai mult ca sigur pe aia o alegeam drept preferata mea:)

  2. 2
    Raluca says:

    Buna, Irina,

    Ador culorile de orice fel si parca mereu descopar nuante si tonuri noi in jurul meu, ca sa nu mai vorbim de combinatii. Asa ca iti multumesc din suflet pentru acest post. De abia astept sa ajung acasa sa ma pot desfata in voie cu site-ul. Nu stiu daca pot alege doar doua 😛 Complicat!

  3. 3
    ioana says:

    pfff…am mancat un „a”. voiam sa zic „daca vedeam”. uitasem sa zic daca a fost „punct-ochit”. ei bine, aproximativ:D. mai mult ca sigur peste cativa ani o sa aleg alte culori.

  4. 4
    ioana says:

    *”punct ochit-punct lovit.scuze, sunt aiurita astazi.

  5. 5
    d. says:

    yaaay culori!!!:)
    eu am ales rhubarb & gravel, nu stiu cum sa le traduc.

  6. 6
    Irina says:

    Denisa, rhubarb este chiar rubarba, o planta care se foloseste in tot felul de placinte 🙂 Iar gravel este pietris, adica un fel de nisipiu.

  7. 7
    Alina says:

    Red si Night….

  8. 8
    Nico says:

    fuchsia & pool

  9. 9
    Cezara says:

    Bluebell – iar descrierea mi se potriveste „manusa”.

  10. 10
    carola says:

    chartreuse si night. si se cam potriveste 🙂

  11. 11
    Madalina says:

    blossom & pool…si se potriveste

  12. 12
    miky says:

    fuchsia, pool, blossom, lake, cemenet nu ma pot hotari

  13. 13
    Alina Ioana says:

    lake si grape… m-a cam speriat cat de tare se potriveste… e dovada clara ca alegerile pe care le facem (chiar si in materie de culori) ne cam dau de gol despre cum suntem in realitate… 😛

  14. 14
    Gabi says:

    Chartreuse, lake si rhubarb – o oglinda fidela, pana la capat orice alegere este o reflexie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.