O plimbare prin parc

Herastrau, Bordei, Cismigiu, Icoanei… O duminica dimineata, cu aer proaspat, cu miros de frunze arse si usor incetosat cat sa lase sa treaca raze de soare, fosnet de frunze uscate pe sub picioare, iar tu infasurata in jacheta ta preferata. Nu e frumoasa toamna?

O plimbare prin parc

Jacheta: Stella McCartney; jeansi Chloe; maieu: Cherry Tree; geanta: Not Rational; botine: Halens; colier: madebyme.e-butik.se

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

5 comentarii la acest post

  1. 1
    Florina says:

    Chiar mi-ai facut pofta de o plimbare si am fost azi-dimineata 🙂

  2. 2
    Irina says:

    Si eu, tocmai m-am intors 😀 Absolut superba vremea azi, mi-as dori sa fie asa toata toamna…

  3. 3
    Annie says:

    Irina, pentru ce siluete merge acest tip de pulover tricotat? Eu cred ca pentru o persoana cu solduri mai late are un efect dezastruos.

    Aceasta intrebare ai putea sa o adaugi celor „stil personal”, ca tot vine iarna si tricotajele sunt in tendinte 🙂

  4. 4
    Irina says:

    Annie, pentru o silueta cu solduri disproportionat de late fata de jumatatea superioara jacheta din imagine nu se potriveste in urmatoarea comnbinatie: inchisa la nasturi, cu jeansi drepti sau pantaloni pe langa picior. Dar daca aceeasi femeie o poarta altfel – desfacuta sau inchisa doar la gat si peste o rochie/ fusta usor evazata si cu cizme cu toc inalt si gros – proportiile de schimba si jacheta poate arata foarte ok 🙂 Toata smecheria este ca jacheta sa nu se muleze pe forme, daca este lejera mai curand ascunde decat subliniaza.

  5. 5
    Annie says:

    Usor spus, greu de pus in practica.
    Multumesc pentru raspuns 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.