Staying stylish

In medie, femeile isi petrec doi ani din viata in fata dulapului, intrebandu-se de ce nu au nimic de imbracat. Doi ani! Timp in care ar fi putut absolvi un masterat, renova complet o casa, face un copil sau un milion de alte lucruri mai interesante.

Dupa cativa ani buni de experienta de consultant de imagine, personal shopper, stilist vestimentar si jurnalist de moda, am dezvoltat si organizat doua tipuri de evenimente: „Fii propria ta stilista”, un curs intensiv, de 2 zile, de imagine si stil personal si „Style Conversations”, o serie de discutii tematice despre stil, moda, trends, shopping si alte asa-zise „frivolitati” feminine.

De ce va invit sa participati?

Pentru ca am gandit fiecare dintre aceste evenimente ca pe un ghid la indemana voastra, cand sunteti puse in fata unei crize stilistice sau a unei conversatii despre moda si tendinte.

Principiile, recomandarile personalizate, informatiile teoretice si demonstratiile practice va vor fi o resursa timp de multi ani, va vor ajuta sa va construiti iscusit o garderoba de poveste, sa stiti ce si cand sa purtati, cum sa asortati dintr-o privire culori si texturi, cum sa priviti o creatie de designer, cum sa discutati cu dezinvoltura despre Vionnet si Pucci, cum sa adaptati trenduri in functie de buget si croieli in functie de silueta.

Cu prima ocazie cand veti sta din nou in fata dulapului – dupa cursuri! -, cautand o tinuta pentru un interviu, o intalnire romantica, o iesire la teatru sau o calatorie de weekend, veti stii exact ce sa alegeti.

Despre primele doua intalniri Style Conversations puteti citi aici (btw, mai sunt cateva locuri libere la discutia despre tendinte din 16 martie).

Despre „Fii propria ta stilista”, pe care il organizez in Bucuresti si inca 6 orase din tara, voi mai scrie in urmatoarele saptamani. In linii mari, iata ce ati invata si descoperi:
– Psihologia stilului: cum se reflecta personalitatea voastra in alegerile voastre vestimentare, in obiceiurile de shopping si in organizarea garderobei
– Stilurile vestimentare: cum va recunoasteti stilul, cum il definiti, cum il ajutati sa evolueze
– Siluetele si garderoba: ce tip de conformatie aveti, ce principii vestimentare se aplica in cazul fiecareia dintre voi, cum creati o tinuta care sa va avantajeze silueta, ce piese vestimentare vi se potrivesc, pe ce zona a corpului puteti purta imprimeuri si culori aprinse
– Culorile potrivite: cum alegeti cea mai potrivita paleta de culori pentru voi, in functie de pigmentatia tenului, culoarea ochilor si a parului; cate culori puteti purta si care sunt regulile de combinare ale acestora; ce nuante nu vi se potrivesc; in ce culori va puteti alege accesoriile si machiajul; in ce nuante va puteti colora sau schimba culoarea parului; cum purtam negrul
– Accesoriile: ce bijuterii va sunt potrivite in functie de proportii, stil si fizionomie; cate accesorii puteti purta la o tinuta si unde le plasati; ce fel de accesorii ar trebui sa aveti in „cutia de bijuterii”
– „Domesticirea” si planificarea garderobei: mix & match sau maximum de tinute cu minimum de haine; care sunt piesele de baza si piesele de investitie; reguli de asortare a hainelor; cum faci un buget si un calendar de shopping; cum evaluezi calitatea unei haine

Pentru ca absolut tot ce explic sa fie inteles si aplicat, am gandit o serie de exercitii de creativitate, demonstratii practice, recomandari personalizate, pe langa un suport de curs colorat si util. In plus, am lasat timp pentru discutii individuale si analize ale tinutelor voastre, astfel incat experienta cursului sa fie cat mai apropiata de cea a unei sesiuni de stil.

Daca v-am trezit interesul, inscrierile sunt deschise si astept mesajele voastre la office(at)imagematters(punct)ro.

Iata si restul de informatii:

Taxa de participare: 120 euro/ persoana, care pot fi platiti in doua rate

Datele si locatiile cursurilor

Bucuresti: 30 si 31 martie
Timisoara: 13 si 14 aprilie
Cluj: 20 si 21 aprilie
Chisinau: 27 si 28 aprilie
Constanta: 11 si 12 mai
Brasov: 25 si 26 mai
Iasi: 1 si 2 iunie

Inscrie-te la newsletterul nostru si vei fi prima care primeste idei de tinute si recomandari de shopping, afla despre concursurile cu premii si citeste articolele de pe Style Diary!

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii la acest post

  1. 1
    Jean says:

    Interesant o sa particip si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.