I.D. Sarrieri: Most Wanted Style

Din lipsa de timp, am uitat sa va spun ca ieri m-am intalnit cu Diana, una dintre cele trei finaliste ale concursului ID Sarrieri: Most Wanted Style. Am avut la dispozitie intreg magazinul The Place, ne-am putut gandi timp de o ora la un concept, am dezmembrat manechine, am mancat bomboane de ciocolata, am facut fotografii, iar rezultatul e mai jos.

Daca va place, va invit sa votati tinuta creata de Diana si de mine, aici: http://apps.facebook.com/id-sarrieri/index.php?action=photo&id=vladu_diana_and_stylediary_ro

Tinuta este compusa din: rochie Adelina Ivan (pe post de fusta), sacou Vivienne Westwood Anglomania, curea Chloe, pantofi Christian Louboutin, carte de la Taschen, sutien I.D. Sarrieri.

Thank you, girls!

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii la acest post

  1. 1
    Emilia says:

    Amazing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.