Inspiratie

Tinuta mea de astazi a fost inspirata de cele doua fotografii de mai jos, adaptata in functie de resurse (concret: fusta turcoaz este plisata, topul este identic in culoare, dar cu un decolteu rotund adanc. Din proprie initiativa, am adaugat un colier cu multe pietre de culoare verde jad si metal antichizat).

 tumblr_lprtv2dfpf1qzmk48o1_500.jpg

tumblr_lqfmidco5v1qzmk48o1_500.jpg

 

 jourdh.JPG

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

8 comentarii la acest post

  1. 1
    Maia says:

    Wow, foarte frumos. De unde sunt componentele tinutei. Se pot cumpara?

    Multumesc
    M

  2. 2
    Irina says:

    Fusta si topul din fotografii sunt ASOS, colierul – si fotografia lui – a fost cumparat cu cativa ani in urma, de pe eBay.

  3. 3
    coco says:

    dragut , culoarea tricoului , nu o prea folosesc , dar imi place fusta…

  4. 4
    Anette says:

    marea si nisipul

  5. 5
    Irina says:

    Anette, ai perfecta dreptate, nici nu mi-am dat seama! Probabil le-am ales pentru ca vara asta nu am ajuns inca la mare…

  6. 6

    Foarte draguta combinatia! Ma gandeam, daca ai fi fost la mare si erai bronzata, cam ce culoare de bluza ai fi ales?, poate un galben pai? 🙂

  7. 7
    Irina says:

    Poate galbenul sugerat de tine, poate un verde mentolat sau un maieu argintiu mat… cine stie? 🙂

  8. 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.