Care vrei sa fie impresia pe care o lasi astazi?

Astazi, inainte de a va imbraca, va invit sa va intrebati: „Cum vreau ca cei cu care ma intalnesc azi, sa ma tina minte? Ce impresie vreau sa las? Ce amprenta are personalitatea mea?” Incercati sa raspundeti cu un singur cuvant. Puternica. Delicata. Creativa.

Schimbati cuvantul in fiecare dimineata. Credeti ca puteti?

Folositi cuvantul pentru a va crea tinute sau pentru a face un prim pas catre definirea stilului propriu. Iata cateva idei pe care vi le ofer, pentru cele trei cuvinte de mai sus – nu-mi cereti mai multe, pentru ca asta ar insemna sa stau cu dictionarul in fata si sa nu mai dorm noptile!

Puternica

Linii clasice, croieli bine definite, contrast mediu sau puternic de culori. Sacouri, fuste drepte sau conice, pantaloni simpli (drepti, bootleg, semi-slim). Evita excesul de accesorii, dar poti folosi o pereche de cercei discreti, un colier fin, unul sau doua inele traditionale. Nu folosi imprimeuri, volanase sau alte detalii care distrag atentia. Machiaj natural.

 3747587211_187771deea_o.jpg

Delicata

Linii rotunjite, forme feminine, o paleta cromatica estompata sau foarte delicata. Rochii si fuste fluide, bluze semi-transparente, maneci voluminoase, mansete romantice, topuri in loc de camasi, cardiganuri in loc de sacouri. Texturi, imprimeuri florale sau paisley, buline, suprafete diferite (nu doar mate). Foloseste cercei, coliere cu pandantive, parfum floral, onduleuri sau bucle naturale, machiaj in tonuri de trandafiriu, verde deschis sau gri.

 3755099586_b4c5f7081b_o.jpg

Creativa

Alaturari neasteptate (forme liniare langa detalii romantice, o rochie vaporoasa cu imprimeu floral langa o jacheta din piele cu fermoare, trei tipuri de imprimeuri). Accente trendy, elemente vintage (brose, jabouri, pantofi mary janes), accesorii sau croieli off the runway. Foloseste foarte multe accesorii, cat mai diferite. Creaza combinatii cromatice care iti reflecta starea de spirit.

 4039218000_4f355fb9a9_o.jpg

Care este cuvantul care va defineste astazi? Cum v-ati imbracat ca sa transmiteti acest cuvant?

Citeste si:

{A-ti defini stilul: proba de creativitate si maturizare}

{Depaseste-ti limitele, spune o poveste, iesi din tipare}

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii la acest post

  1. 1
    Pebbles says:

    Ce frumoasa idee! O sa o incerc de maine dimineata 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.