Ce rezolutii ai pentru 2008?

Rezolutii pentru 2008Vorbesc de cele legate de stil, imbracaminte, aspect exterior.  Cele personale si profesionale ar trebui sa fie confidentiale sau doar pentru prieteni.

Anyway, dupa cum spuneam… un an nou, o noua tu? Este cel mai bun moment sa incepi sa faci cateva schimbari sau imbunatatiri in dulap. Vrei doar un update rapid? Vrei sa termini cu cumparatul acelorasi pulovere negre cu decolteu in V sau al aceluiasi model clasic de escarpeni negri? Sau poate vrei sa iti incerci mana cu ceva mai multa culoare, sa te imbraci mai tineresc sau sa iti organizezi dulapul?

Sunt curioasa ce alegeri vei face, pentru ca asa cum iti incepi anul, asa il vei continua. Stii cum se spune: „daca nu schimbi nimic, nu se va schimba nimic.”  Cu alte cuvinte, nu te poti astepta ca anul asta sa arati diferit, mai bine, daca nu faci niste schimbari sau niste imbunatatiri in mod constient.  Ah, si sa stii ca nu trebuie sa astepti pana la primavara. Din contra: daca, de pilda, iti faci curat acum in dulap, cu atat mai mult spatiu ai pentru ce iti vei cumpara pentru sezonul urmator. Deci, lasand vorba la o parte…  Care dintre urmatoarele afirmatii seamana cu rezolutiile tale?

1. Anul asta voi purta mai putin negru si voi incerca culorile sezonului.

2. Anul acesta, voi renunta sa port negru cel putin o data pe saptamana.

3. Renunt la pantalonii boot-leg si incerc unii skinny

4. Am sa incerc sa port piele lacuita (poate chiar intr-o culoare aprinsa)!

5. Ma despart de cizmele clasice pana la genunchi si imi voi cumpara o pereche de botine pe care sa le port cu fuste si rochii mini.

6. Am sa port croieli pe care nu le-am incercat pana acum: fuste lalea, pantaloni masculini, rochii mini, bluze cu volane etc.

7. Am sa fac mai putine cumparaturi si voi avea un buget lunar sau trimestrial pentru asta.

8. Am sa imi fac ordine in dulap de doua ori pe an.

9. Ma voi machia in fiecare zi, ma voi pensa si epila la 2 saptamani, imi voi face manichiura la fiecare 10 zile.

10. Am sa invat ce stil mi se potriveste si nu voi cadea victima oricarui trend.

11. Am sa citesc cu atentie revistele de moda.

12. Am sa citesc stylediary.ro in fiecare zi (sac!)

13. …

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

2 comentarii la acest post

  1. 1
    simply red says:

    eu cu 7, 8, 9 si 12 :o)

  2. 2
    natty says:

    pai pantalonii skinny sunt ‘out’… nu? acum vin cei wide leg… yey!
    dar la faza cu mai putin negru – de acord!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.