Care sunt cadourile cele mai in tendinte?

Cadouri in tendinteDupa un sondaj facut in randurile clientilor sai – cu intrebari legate atat despre cadourile oferite cat si cele primite – Platinum Card Concierge de la American Express a descoperit care sunt cadourile cele mai in tendinte si alegerile cele mai populare.  Evident, la fel ca clientii Platinum Card, alegerile lor sunt unice, memorabile si neasteptate.

Cele cinci categorii sunt:

1. experiente uimitoare (sau „wow”, cum se exprima Monica Barladeanu in reclama Pantene, sac!)

2. cadouri ecologice

3. cadouri personalizate

4. gadgeturi hi-tech

5. cadouri pentru animalul de companie

Si pentru ca serviciile sa fie complete, Platinum Concierge recomanda si niste idei de cadouri care sa potriveasca acestor criterii: sa comanzi o opera de arta unicat unui artist renumit (pictor, sculptor, designer de bijuterii); o excursie intr-un balon cu aer cald sau cu un planor, insotit de un instructor de zbor; o haina din denim sau casmir organic/ ecologic, de la Edun sau Pangaya; produse cosmetice organice de designer (Jo Wood Organic Bath & Body, de pilda).

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.