Istoria modei de vanzare

moschino.JPGDesignerul italian Francisco Moschino a fost prezent in multe dintre momentele importante ale modei – cine altcineva ar pune un slogan pe o rochie de bal?

Acum, creatii originale din arhiva casei de moda, vechi de pana la 20 de ani, sunt puse in vanzare online pe www.yoox.com.

Mi-ar fi placut rochia din fotografie (pe care as fi purtat-o chiar in casa, pentru uber-glamour in fata televizorului), dar am mai gasit cateva haine care mi-au placut, imaginile sunt mai jos. Ultima rochie, cu buline, as purta-o la Halloweenul urmator, imitand-o pe Betty Boop.  Sau Betty Paige? 95% dintre hainele Moschino de pe site, sa-mi fie cu iertare, dar sunt dezamagitoare.  Dovada, inca o data, ca eticheta nu inseamna nimic si, in plus, ca nu tot ce e vintage e interesant.

Si pentru ca am inceput cruciada de cautare a siteurilor care livreaza in Romania, cu mare bucurie va anunt ca Yoox este pe lista.

340233621b_2.jpg

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.