Nina Ricci toamna/ iarna 2007-08

Desi campania pentru colectia de toamna 2007 Nina Ricci pare decupata dintr-un taram de poveste, Annie Leibowitz nu a facut decat sa isi fotografieze mosia din Rhinebeck, NY. 

Anabela Belikova este manechina care apare ca o nimfa din padure, invaluita in creatiile ireale, diafane ale lui Theyskens.  Atmosfera este romantica, fantastica, iar lumina si cromatica reusesc sa redea perfect senzatia de magie a colectiei. 

ninapreview.jpg

nin2preview.jpg

nin3preview.jpg

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.