Aveti chef de un freebie?

De fapt, ca sa fiu sincera pana la capat, ar fi vorba de un half-freebie, because there is no such thing as a free lunch 🙂

Despre ce e vorba: se ofera una bucata pulover oversized de la Sprider Stores, de culoarea cafelei cu lapte (yummy!), tricotat din fire foarte foarte moi, cu guler drapat si cu o linie lejera, trendy si feminina. Se adauga putina creativitate si stil personal din partea fiecareia dintre voi, iar apoi reteta se lasa cateva zile la macerat, alaturi de celelalte retete ale celorlalte fete.

Pulover Sprider Stores

Ingredientele posibile sunt: jeansi skinny, aplicatii, botine din piele, pantaloni in stil militar, fuste creion si/ sau gogosar, jocuri de proportii, detalii inedite, atitudine urbana, personalitate din plin, palete cromatice minimaliste, genti cu lanturi… Aveti voie sa va inspirati de unde vreti voi.

Revenind la explicatia „half-freebie”, pentru ca puloverul sa intre in garderoba voastra, astept sa imi trimiteti ideile voastre de tinute – de preferat sub forma unui colaj in Polyvore -, ca link in sectiunea de comentarii.

Aveti timp pana luni, 29 noiembrie, ora 24.00. 🙂

Iar daca aveti chef de niste freebie-uri in plus, intrati si pe pagina de concursuri a Sprider Stores, va asteapta acolo niste surprize…

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare