3 X Stil. Stiinta. Arta. Mindset & inspiratie

De multe ori m-am intrebat care este motivul pentru care atat de multe femei se confrunta cu problema stilului propriu. Astazi, dupa multe zeci de workshopuri si cursuri, sute de intalniri cu cliente si mii de conversatii cu femei de toate varstele, mi-am sedimentat concluziile si inteleg din ce in ce mai bine problemele, intrebarile, nesigurantele, nelamuririle.

O problema are la radacina faptul ca „stilul” nu este simplu sinonim pentru „a te imbraca”. Stim, instinctiv, ca are o componenta estetica, o alta legata de bun gust, facem apoi legatura cu moda, cu feminitatea, cu confortul propriu…

O nesiguranta vine din complexitatea „umbrelei” tehnice care acopera conceptul de „stil”: raportarea la corpul fizic, circumferinte si proportii, cifre scrise pe etichete, croieli, culori si combinatii cromatice, imprimeuri, armonizarea tuturor intre ele SI cu tine!

In sfarsit, o a treia nelamurire tine de dificultatea unui demers care nu ne-a fost niciodata explicat: identitatea noastra stilistica. Sunt bune la ceva denumirile acelor stiluri vestimentare? Fiecare dintre noi cum ne recunoastem, cum ne descriem, ce vrem sa transmitem lumii despre noi? Cum traducem toate aceste lucruri prin imbracaminte? Cum alegem ce ni se potriveste? Si ce facem cu toate celelalte lucruri care ne plac, ne atrag si am vrea sa le avem in garderoba?

Am pus concluziile, gandurile si informatiile cap la cap, iar rezultatul este „3X Stil”, mini-seria de 3 workshopuri la care va invit incepand cu luna martie. Fiecare dintre ele este detaliat mai jos, sunt foarte curioasa care dintre ele va face cu ochiul, care va starneste curiozitatea, care va incita sa va redescoperiti garderoba, gusturile, tiparele si limitele stilistice, propria identitate vestimentara… !

Intalnirea #1: Stilul: stiinta de a te imbraca
Cand: sambata, 02 martie, de la ora 11:00

Discutam despre: Noi, intre cifre, tipare, perspective „tehnice” si realitate

– cum ne dorim sa ne transforme hainele si tinutele. Altfel spus, iluziile optice si corectarea vizuala prin imbracaminte
– instrumentarul stilistic universal: detaliile care se potrivesc, flateaza si „ajuta” toate siluetele
– tipurile posibile de conformatii feminine
– in ce tip de silueta te incadrezi tu!
– proportiile tale (statura, volumul si osatura) si legatura cu dimensiunile elementelor vestimentare pe care le alegi (imprimeuri, volane, bijuterii, genti)
– ce este mai important: cifrele date de circumferinte? marimea scrisa pe o eticheta? conturul exterior al corpului tau?
– tinute-cheie pentru fiecare tip de silueta

INSCRIE-TE ACUM

Intalnirea #2: Stilul: arta de a te imbraca
Cand: sambata, 23 martie, de la ora 11:00

Discutam despre: Noi, intre culori si nuante, imprimeuri si print mix, asortare vs potrivire

– in ce categorii impartim culorile
– ce efecte si contraste creaza fiecare tip de culoare si cum le plasam pe corp, in functie de silueta
– care sunt culorile de baza ale oricarei garderobe
– cate culori purtam intr-o tinuta, in ce proportii si in ce texturi
– care sunt regulile de combinare si asortare ale culorilor
– 10 combinatii cromatice gata testate, pe care poti incepe sa le porti de maine
– diferenta intre culorile care te atrag, cele care ti se potrivesc si cele pe care (nu) indraznesti sa imbraci
– imprimeurile care se potrivesc tuturor si oricarui stil
BONUS:
– print mix: secretele asortarii imprimeurilor nu vor mai fi secrete! Inveti 5 „retete” de imprimeuri dublate, in sfarsit faci pasul la nivelul de „stil avansat”!

INSCRIE-TE ACUM

Intalnirea #3: Stilul: arta de a te descoperi
Cand: sambata, 06 aprilie, de la ora 11:00

Discutam despre: Noi intre: identitate, mindset, preferinte stilistice, zone de confort si disconfort, obiceiuri, inspiratie… toate traduse in garderoba

– ce inseamna claritatea stilistica si cum o obtii
– identitatea noastra, explicata prin cuvinte si valori: cum ne descriem
– cum iti recunosti preferintele stilistice cu ajutorul Pinterest
– cum ingustezi plaja tuturor lucrurilor care te atrag si le descoperi pe cele care ti se potrivesc
– cele 4 intrebari necesare pentru identificarea propriului stil
– ce iti lipseste din dulap vs ce ai in exces in garderoba
– care sunt, in sfarsit, tinutele care te reprezinta stilistic
– cum faci diferenta, in oceanul vizual de informatii din vitrine, reviste si Pinterest, cu ce e bun „pentru tine”?

INSCRIE-TE ACUM

Workshopurile vor avea durata de aproximativ 3 ore si se vor desfasura la The Room Showroom (str. Episcopiei 4-6, etaj 1, in spatele Ateneului Roman).

Locurile sunt limitate la 20 persoane.

Doua variante de participare si investitie:

  1. Inscriere la toate cele 3 workshopuri, cu achitarea taxei de participare cumulate prin tranzactie unica, in avans: 306 lei/ 3 workshopuri, pana in data de 25 februarie, inclusiv ( -15% reducere!).  Asigura rezervarea locului tau in grupa si include toate cele 3 workshopuri.
  2.  Inscriere selectiva, la 1 sau 2 dintre workshopuri, cu achitarea individuala a taxei de participare: 120 lei/ workshop (pana cel tarziu cu 2 zile inaintea datelor anuntate ale fiecarui workshop, in limita locurilor ramase disponibile).

INSCRIE-TE ACUM

Pentru a lua parte la unul, doua sau toate cele trei workshopuri – sau pentru a cere detalii suplimentare -, te invit sa imi scrii la inscrieri@imagematters.ro