Refresh & Renew

„Refresh & Renew”: un serviciu de stilism „de sezon”, care traieste cat anotimpul, de la jumatate de septembrie pana la final de noiembrie. Cu permisiunea ta, ma strecor in garderoba ta la inceput de sezon rece si iti dau o mana de ajutor, atunci cand:

… ai lasat nefinalizata „curatenia de toamna” din dulap, din cine stie ce motive (cel mai adesea, din lipsa de timp)
… ai apucat doar sa scoti hainele de unde hibernasera si le-ai atarnat direct pe umerase, fara sa faci o selectie sau sa observi ce iti lipseste
… ai triat garderoba de sezon cu „jumatate de inima” sau pe fuga
… ai pastrat fuste care nu te mai incap, ai trecut cu vederea o rochie care iti aduce aminte vacanta minunata, ti-ai spus ca mai poti purta si vara asta tenisii care au fost candva albi
… nu ai avut vreme si stare sa construiesti tinute noi, sa incerci un mix de printuri sau o alaturare cromatica noua, sa testezi in cate feluri poate fi purtata rochia bej cu buline bleu
… ai chef ca in toamna si iarna asta sa te imbraci altfel, dar nu stii de unde si cu ce sa incepi

Cum se desfasoara?

Am incredere si las in seama ta trierea initiala a garderobei tale din anul trecut. Eu voi fi „valul doi” si ma voi uita cu un ochi critic, dar obiectiv si intelegator, la ce ai in momentul acesta in dulap.
Voi trece in revista fiecare categorie vestimentara – rochii, fuste, pantaloni, bluze, jeansi, plus incaltamintea si accesoriile. Te voi ruga sa le probezi pe unele dintre ele, ca sa fiu 100% sigura ca realitatea garderobei tale se armonizeaza cu cea a siluetei tale.
Iti voi construi cel putin 40 de tinute noi, pe care le vom fotografia.
In paralel, iti explic care sunt principiile sau regulile de stilism din spatele noilor tale tinute, iti dau sugestii de accesorizare suplimentara, iti arat fotografii cu tinute similare care te pot inspira si iti insir 101 tips&tricks particularizate, in functie de stilul si tinutele tale.
In sfarsit, iti voi indica ce piese, culori sau accesorii par sa lipseasca din garderoba, ce elemente pot ajuta la diversificarea sau multiplicarea tinutelor si vom face impreuna o lista de shopping, pentru completarea garderobei tale.

Atentie! Nu voi trece in revista hainele „de stat in casa”, echipamentul de sport sau fiecare piesa ultra-casual (maieuri, tricouri, hanorace, pantaloni scurti sport, rochii de plaja, geci de ski samd).
Scopul unei sesiuni Refresh & Renew este ca, la final, sa ai un numar cat mai mare de tinute pentru activitatile tale principale (mers la birou, de exemplu) si o perspectiva corecta asupra garderobei tale actuale.

Cui i se potriveste „Refresh & Renew”?

Am creat R&R pentru femeile care isi doresc zile mai eficiente, cu tinute pregatite si liste de shopping gata scrise. R&R este pentru cele care nu au vreme sa se joace de-a stilista in fiecare dimineata. Si pentru cele care s-au plictisit sa isi poarte hainele intr-un singur fel, cel stiut de „Refresh & Renew” nu este pentru visatoare, nici pentru cele care iubesc sa probeze 7 tinute la rand si cu atat mai putin pentru cele care au mult timp disponibil dimineata. Glumesc, R&R este pentru orice femeie! 🙂

Cat dureaza?

Pe ceas, „Refresh & Renew” dureaza aproximativ 3.5 ore.
Rezultatele lui – adica tinutele, noua ta poveste stilistica, sentimentul unei surprize placute cand te imbraci – dureaza cel putin pana la finalul verii, prin septembrie!

Cat costa?

„Refresh & Renew” este 195 euro.

Cum si cand programez o sesiune R&R?

Sesiunile de „Refresh & Renew” sunt disponibile pana in decembrie. Ele pot avea loc oricand in timpul saptamanii, de luni pana vineri, intre orele 9.30 -21.00, in functie de disponibilitati.
Ca sa iti rezervi cat mai curand sesiunea ta de R&R, scrie-mi la office(at)imagematters(punct)ro indicandu-mi perioada aproximativa cand ai vrea sa ne intalnim, iar eu iti trimit mai multe variante de zile si intervale orare, din care alegi in functie de programul tau.