Un an pentru tine

Imagineaza-ti ca ai avea mai putine decizii de luat intr-o zi, mai putine sarcini pe lista de to do, mai putine notificari din social media, mai putin stres in fata garderobei, mai putine obligatii, mai putine griji legate de bani, relatii sau job.

Imagineaza-ti cum ar fi sa respiri in voie, sa iti vezi garderoba mai aerisita si casa mai luminoasa, sa simti ce inseamna timp liber si grija fata de sine.

Cum s-ar schimba lucrurile daca ai stii ce pasi simpli poti face, luna de luna, pentru o viata mai putin aglomerata, mai putin agitata, mai putin obositoare?

Simti ca, astfel, ai putea fi mai zambitoare, mai relaxata, mai (sa indraznim cuvantul cel mare?) fericita?
Iti imaginezi deja cum ai trai, cum te-ai bucura de un intreg astfel de an?

Pentru ca nu doar sa faci un exercitiu de imaginatie ci sa il transformi in practica zilnica, te invit sambata 01 februarie 2020, la „Un an pentru tine”: un altfel de workshop: nu (doar) despre garderoba, ci despre tine si cum iti poti transforma anul care tocmai incepe.

Mai concret, despre tine, parcurgand si traind 12 luni de viata simplificata (da, includem aici si claritate stilistica si ordine in garderoba!).

Stiu, un an intreg inseamna un angajament de lunga durata si poate parea coplesitor. De aceea, fiind o adepta a pasilor mici dar consecventi, iti voi arata ce poti pune in practica in fiecare luna: cu responsabilitate, claritate, minim de disciplina si grija fata de tine, timpul tau si energia proprie.

Asadar, in timpul workshopului, vei descoperi cum poti dedica si rezerva o luna cate unui aspect din viata ta:

Luna 1 si 2: garderoba si spatiul tau fizic, pe care il locuiesti (la propriu!)
Luna 3: spatiul mental si implicarea ta in „digital”
Luna 4: creativitatea, calatoriile, aventura si timpul tau liber
Luna 5: frumusetea exterioara, forma ta fizica si cultivarea interiorului
Luna 6:  nutritia, sanatatea, starea ta de bine
Luna 7: relatia cu tine insati, cu corpul tau, cu feminitatea si cu energia ta sexuala
Luna 8: gestionarea timpului si redefinirea lui „a fi ocupata”
Luna 9:  finantele si siguranta ta financiara
Luna 10: profesia, pasiunile si vocatiile
Luna 11: spiritualitatea, dezvoltarea personala, echilibrul interior
Luna 12: recapitulare, re-evaluare, recunostinta

Tips & tricks, solutii si raspunsuri, idei testate si recomandari, liste, planificari, date incercuite in calendare, promisiuni si angajamente luate fata de sine: cam asa va arata workshopul.

Voi avea grija sa inveti ceva nou, util si frumos pentru fiecare aspect al vietii tale, sa pleci acasa cu nerabdare si cu sentimentul ca iti va fi usor sa faci tot ce iti planifici si doresti, dar mai ales sa capeti motivatie si sa te entuziasmezi, imaginandu-ti cel mai frumos, liber si simplu an al vietii tale!

Cost de participare: 95 lei/ persoana
Cand: sambata, 01 februarie 2020, orele 11:00 – 14:30

Rezerva-ti locul cu un mesaj la inscrieri@imagematters.ro