The Wardrobe Weekend Project

weekend wardrobe project

Ce este „The Wardrobe Weekend Project”?

Scopul cu care am construit „The Wardrobe Weekend Project” este acesta: sa iti pot oferi, de la distanta, aceleasi lucruri despre garderoba, constructie de tinute si stil personal pe care le ofer clientelor cu care lucrez individual.

Practic, facand „temele” propuse de mine, vei trece printr-o anume secventa: vizualizarea propriului stil, reflectie, planificare, editare si creatie (poate, ulterior, si shopping!), totul in functie de personalitatea si preferintele tale unice.

Imi va ocupa un weekend intreg?

Desi este denumit „The Wardrobe Weekend Project”, demersul nu iti va ocupa 3 zile intregi – vineri, sambata si duminica -, ci doar calupuri de timp (intre 30 minute si 3 ore) in fiecare din aceste zile. Daca esti ambitioasa, motivata sau ai ceva mai mult timp liber, il poti parcurge si realiza intr-o singura zi!

Altfel, WWP este impartit in trei pasi:

  • Pasul 1: sa dezvolti un concept stilistic propriu tie. Altfel spus, e nevoie sa iti oferi putin timp pentru a-ti gasi acea amprenta unica, acel lait-motiv care uneste piesele reprezentative pentru stilul tau personal si iti creioneaza profilul stilistic.
  • Pasul 2: sa selectezi anumite piese vestimentare si accesorii din actuala garderoba, creand o „garderoba-capsula” care va reflecta adevaratul tau stil!
  • Pasul 3: sa construiesti cel putin 10-15 tinute, care iti reflecta, fara echivoc, stilul personal. Pe acestea le vei imbraca, fotografia si analiza in urmatoarele 2 saptamani.

Te voi ajuta sa iesi din rutina stilistica. Iti vei face ordine in ganduri, inspiratie si sifonier. Vei descoperi cum te simti in noile tinute (chiar daca nu sunt haine nou-noute!). Vei sti, fara urma de indoiala, in ce haine te simti bine, care nu te caracterizeaza, care stau inutil in dulap. Vei invata care sunt elementele stilistice pe care ar trebui sa le cauti, de acum incolo. Vei pasi in afara zonei tale de confort si, dupa momente de stinghereala sau revelatie, vei simti din plin bucuria descoperirii unei noi imagini si noi femei in oglinda de acasa.

Esti pregatita sa iti descoperi stilul?

(„The Wardrobe Weekend Project” poate fi primit doar impreuna cu abonamentul Basic)