Outfit Styling

OUTFIT STYLING

Cum se desfasoara o sesiune de Outfit Styling?

Acasa la tine, in fata garderobei, imi vei arata tinutele tale preferate si piesele care te inspira mai putin. Te voi ruga sa incerci unele dintre ele, ca sa verific daca au fost alese pe masura. Pe baza a ceea ce vad, iti identific piesele-cheie si iti explic ce ti se potriveste si ce nu functioneaza pentru silueta, stilul si garderoba ta.

Iti construiesc cel putin 15 tinute armonioase si complete pentru sezonul in curs, ca sa le poti purta in saptamanile urmatoare. Iti voi spune in ce silueta te incadrezi, cateva reguli orientative pentru alegerea croielilor potrivite, si iti voi oferi multe tips&tricks, idei de accesorizare sau de modificare a nivelului de eleganta a tinutelor, in functie de ocazie (de exemplu: cum sa porti aceeasi rochie la birou, la un brunch cu prietenele sau la o intalnire romantica!). Pe parcurs fotografiem tinutele, ca sa le poti retine usor.

La finalul sesiunii de Outfit Styling te vei uita cu alti ochi la garderoba ta si vei purta hainele altfel ca pana atunci. Selectia unei tinute va fi la fel de placuta precum prima gura de cafea, intr-o dimineata de luni.

Ce obtin dupa o sesiune de Outfit Styling?

  • minimum 15 tinute gata construite, pentru perioada urmatoare
  • un lookbook al tinutelor create
  • o intelegere mai buna a siluetei tale, a croielilor si accesoriilor potrivite
  • idei si inspiratie pentru a-ti cultiva stilul personal