Garderoba ta, prietena ta

Se spune ca ianuarie este luna cea mai potrivita pentru introspectie si inventariere personala, o perioada de reflectie care ne ajuta sa intelegem ce ne dorim si sa luam decizii sanatoase. Inainte de a te desparti de „vechi” si a intampina „noul” din viata ta (stilistic sau de orice alt fel), te invit sa iti raspunzi la aceste intrebari:

Cum te simti cand deschizi usile dulapului? Cum ti-ar fi diminetile lui 2017 daca nu te-ai simti plictisita sau sufocata de hainele pe care le vezi? Cum ar fi stilul tau, daca garderoba ti-ar fi transformata, ordonata, asortata?

Sambata, 28 ianuarie, la workshopul „Garderoba ta, prietena ta” iti voi oferi raspunsuri, solutii si exercitii practice pentru ca garderoba ta sa devina o oaza de liniste si calm, iar tinutele tale un motiv de bucurie!

Ca sa nu cadem in frivolitate, vom face si o scurta incursiune in psihologia stilului: pentru ca ingropate sub umerase, dincolo de piese trendy chestionabile sau surprize de genul „oh doamne, ce mi-o fi trecut prin cap cand am cumparat asta?”, stau maldare de emotii. Garderoba noastra este mai mult decat o simpla aglomerare de vestimentatie. Este un spatiu vulnerabil, in care se gasesc ganduri si stari, momente de introspectie si revelatie personala, preferinte stilistice palpabile, impulsuri si dorinte, schimbari ale ritmului de viata.

Vei descoperi alaturi de mine, timp de 2 ore:

– cele 9 personalitati care se ascund in garderobe: Cumparatoarea de Impuls, Clienta Secretoasa, Strangatoarea pentru zile negre, Vaduva Neagra, Aproape Perfecta samd
declicurile emotionale, obiceiurile si motivele care fac fericita fiecare dintre cele 9 tipologii de mai sus
8 exercitii practice si teme pentru acasa care te vor ajuta sa iti „domesticesti” garderoba
– cum te descurci cu „orfanii” din garderoba, cu hainele de care ai uitat si cu cele pe care nu reusesti sa asortezi nicicum
„Regula zborurilor low-cost” si cum se aplica la propria garderoba
cum poate arata garderoba ta in urmatoarele 12 luni!

Cost de participare: 90 lei/ persoana              Locuri limitate: 22 persoane

Rezerva-ti locul scriind la inscrieri@imagematters.ro

Când si unde: sâmbata, 28 ianuarie, între orele 11:00 – 13:30, la Stefanel Concept Store, Piata Romana 3

partneri Style Conv