Editor’s picks : concurs Mimo Store si Style Diary

Colajele in Polyvore sunt desuete si la indemana oricui. Fotografiile de tip personal style blog sunt repetitive si, frankly, deseori prea pentru “poseuri”. Personal, la o femeie admir mai intai creierul, educatia, si abia la final vestimentatia. De aceea, pentru cadourile acestui concurs, imi doresc sa vad cat sunteti de convingatoare si talentate la scris.

Iata ce aveti de facut, daca vreti sa castigati unul din voucherele oferite de Mimo Store.

 

Vizitati siteul, alegeti piesa care va place cel mai mult, puneti-va in pantofii unui editor de moda, examinati fotografia piesei cu atentie si intrebati-va: „Oare altor fete le-ar placea? Cum pot sa le conving?” Scrieti, apoi, o scurta recenzie, asa cum ati face pentru paginile de shopping ale unei reviste: de ce o recomandati, de ce v-a placut, ce v-a inspirat, de ce v-a facut inima sa bata mai rapid…!

Peste o saptamana vom premia trei dintre cele mai inspirate, amuzante sau originale comentarii cu cate un voucher in valoare de 100 lei, iar recenziile vor fi postate si in dreptul pieselor Mimo alese.

Mecanismul concursului:

1.  Vizitati Mimo Store aici si alegeti o singura piesa (imbracaminte sau accesoriu).

2. Imprieteniti-va cu Mimo pe Facebook, la www.facebook.com/mimostore, ca sa fiti la curent cu noutatile si concursurile.

3.  Reveniti pe StyleDiary si postati in zona de comentarii linkul catre piesa aleasa si comentariul/ recenzia voastra.  Nu este nevoie de un eseu, ci de o argumentatie desteapta, concisa, al carei stil sa va caracterizeze.

4. Fiecare participanta poate alege si posta recenzii pentru mai multe piese, dar la selectia finala vom alege doar cate un comentariu pentru fiecare concurenta, pentru ca asa e fair.

5. Concursul se desfasoara in perioada 20-27 decembrie, castigatoarele vor fi anuntate in data de 28 decembrie.

Premii: trei vouchere, fiecare in valoare de 100 lei + transportul gratuit.

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare