Maine incepe Avanpremiere

Mai toate blogurile de moda au publicat comunicatul de presa al evenimentului-festival Avanpremiere. Isi deschide portile maine, 16 noiembrie, iar in desfasurator apar expozitii de fotografie, instalatii, discutii de peisagistica si urbanism, o lansare de carte despre moda, o gala/ prezentare a catorva tineri designeri… Cu exceptia galei, unde accesul este pe baza de invitatie, intrarea la expozitii si workshopuri este libera.

avanpremiere-fashion-and-life-style-fest1.jpg

Maine este vernisajul expozitiei de fotografie care, dupa cum spune comunicatul de presa, „reuneste unele dintre cele interesante fotografii de modă şi lifestyle ale momentului.” Tot maine, la ora 17, incepe workshopul Lifestyle-ul secolul XXI si Internetul, tinut de Florin Munteanu de la Centrul pentru Studii Complexe, Gabriel Velsan, specialist IT si New Media, Cerasela Craciun, coordonatoarea sectiei de Peisagistica de la Facultatea de Urbanism si arhitectul Tudor Vlasceanu, reprezentant al Romaniei la Bienala din acest an de la Venetia.

Miercuri, tot de la ora 17, festivalul incepe cu workshopul Evolutia Modei si secolul XXI, urmat de lansarea cartii „-isme: Sa intelegem moda”. Cartea o gasiti deja in librarii, este publicata de editura Rao. Faza cool este ca lansarea se face in prezenta autoarei, Mairi MacKenzie, lector la Colegiul de Moda din Londra.

Joi seara, Gala Avanpremiere inchide festivalul si va prezenta publicului colectiile de primavara-vara 2011 ale lui Agnes Toma, Anca Ciataras, Bianca Popp, Silvia Serban & Alexandru Nimurad, Norina Stoica, Rhea Costa, Iris Serban si Radu Vitalaru.

Notati-va in agende si locatiile: workshopurile se tin la The Ark, gala in MNAC.

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.