Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare
Oftatul interzis
Feeling de luni dimineata
Deliciosi

3 comentarii la acest post

 1. 1
  Carmen says:

  Pozele sunt foarte frumoase, dar nu inteleg un lucru: este „permis” oare sa amesteci mai mult de doua patternuri si sa nu cazi in extrema cealalta, de too much?

  Ma uit la prima poza

 2. 2
  sim says:

  foarte foarte jolie. mix and match cu mare clasa. de unde sunt pozele? oai ce pofta de cumparaturi mi-au facut!

 3. 3
  Irina says:

  @Carmen: este permis orice, atata timp cat tu simti ca poti purta mai mult de 2 imprimeuri si reusesti sa faci o combinatie placut dpdv estetic.
  @Sim: nu mai stiu de unde sunt pozele, cred ca din ceva revista englezeasca. Cand le-am salvat nu am scris numele pictorialului/ revistei, data, fotograful… 🙁 Daca le gasesc sau imi amintesc, voi scrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.