Happy Birthday, Pisces girl!

fish1.JPGFie ca poarta marimea 36 sau 52, femeia Peste este intotdeauna mandra de silueta ei.  Femeia acestei zodii are o legatura stransa cu corpul ei care nu este de adorare, ci de confort total. Intotdeauna pare sa piarda kilogramele castigate in timpul unei vacante sau in timpul sarbatorilor, exact cand are nevoie sa se pregateasca de ziua ei de nastere: probabil pentru ca stie ca rochia pe care vrea sa o imbrace nu ii va ascunde colaceii si pernitele de grasime.

Este vorba de acelasi nivel de confort care ii confera un calm absolut atunci cand se plimba vara, pe plaja.  Femeii Peste i-ar placea la o calatorie in tari exotice, asta daca nu cumva locuieste deja acolo. Le va lasa pe femeile celorlalte zodii sa poarte kaftane, pareo-uri si alte haine care sa le acopere corpul – ea isi doreste ca pielea ei sa simta soarele, nisipul, apa.  Cand calatoreste, isi ia mult mai putine haine ca alte femei.

Este regina glamour-ului, asa ca stilul romantic din aceasta primavara i se potriveste de minune.  Cauta materiale fluide, jerseuri tricotate – fie ca e vorba de un pantalon larg ciocolatiu cu o curea din satin si un top innodat la ceafa, o bluza alba petrecuta si o fusta lunga inflorata sau o rochie lunga, turcoaz, de inspiratie greceasca purtata cu cercei lungi aurii si sandale metalice cu toc inalt.

Stilul ei vorbeste despre versatilitatea ei, despre capacitatea ei – ca a unui peste in apa – de a fi maleabila, despre usurinta cu care poate schimba un costum business pe un costum de baie.

Celebritati Pesti: Drew Barrymore, Juliette Binoche, Jessica Biel, Glenn Close, Cindy Crawford, Eva Herzigova, Holly Hunter, Isabelle Hupert, Angelina Jolie, Karolina Kurkova, Eva Longoria, Tea Leoni,  Queen Latifah,  Eva Mendes, Liza Minelli, Nina Simone, Catherine O’Hara,  Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Rachel Weisz. 

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

Comentarii despre acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.